Sarud látnivalói

Tisza-tavi mini ZOO

Cím Sarud Kossuth út 253. 47.601804 N, 20.585418 E
"Az emberek elfelejtették ezt az igazságot - mondta a róka. - Neked azonban nem szabad elfelejtened. Te egyszer s mindenkorra felelős lettél azért, amit megszelídítettél." - szól az idézet Antoine de Saint-Exupéry A kis herceg című művéből. Alapvető igazságot hordoz ember és állat kapcsolatáról.

A Tisza-tavi mini ZOO Sarudon, a Tisza menti települések nyugodt és természetközeli hangulatával várja a kedves látogatókat egy igazán családias és állatbarát élményre. A mini ZOO célja megismertetni testközelből kicsiket és nagyokat az állatvilág színes világával, emellett nagy hangsúlyt fektetve a környezeti nevelésre és a természetvédelem fontosságára, mindezt játékos és interaktív formában.

Az állatparki élmények mellett lehetőség van egyéb szolgáltatások igénybe vételére is, mint csónakos túrákon, kerékpáros túrákon való részvétel, illetve szálláslehetőség az állatpark szomszédságában.

Kiszakadnál már egy kicsit a mindennapok mókuskerekéből? Szereted az állatokat? Nyugodtságra vágysz és közben átélnél egy állati kalandot? Akkor a Tisza-tavi MiniZoo-ban a helyed! Szeretettel várjuk a családokat állatsimogatónkba, ahol nem csak a gyerekek fogják jól érezni magukat.

Ismerd meg állatsimogatónkat, ahol nem csak tanyasi állatokkal ismerkedhetsz meg, hanem akár találkozhatsz egzotikus és Magyarországon ritka állatfajokkal is. Barátkozz össze kecskéinkkel, baromfiainkkal, gyönyörű madarainkkal, juhászkodj birkáink mellett, ugrándozz Bennett kengurunkkal, lesd meg nálunk a világ legkisebb bárányait és szerezz állati barátokat!
Tisza-tavi mini ZOO, Sarud Tisza-tavi mini ZOO, Sarud Tisza-tavi mini ZOO, Sarud