Sarud látnivalói

Élményfalu - Kalandpart

Cím Sarud KalandPart 47.580227 N, 20.612589 E
Kapcsolat Telefon: 70/703-3844 Email küldése
Sarud, az Élményfalu
Az Élményfalu elkötelezett célja a falusi élet értékeinek, hagyományainak megőrzése, a természet megóvása és olyan élmények biztosítása az ide látogatóknak, amelyekre garantáltan jó lesz visszaemlékezni.
Strandolj, ugrálj vagy mássz falat a KalandParton, lovagolj Hucul lovakon, vitorlázz, kerékpározz vagy bérelj más sporteszközöket, fedezd fel a természetet, ha pedig elfáradtál, pihenj meg nálunk.

Szállj meg nálunk!
Szállásaink között egyaránt megtalálod a kisebb vendégházakat 2-4 személy számára, csapatbázisunkat akár 70 fő számára vagy az ifjúsági táborokat, ahol akár 130 gyermeket is el tudunk helyezni. Lehetőség van továbbá kempingezésre, lakókocsi vagy lakóautó leállítására vagy sátorozásra is.

Tisza-tó
Sarud központi elhelyezkedésénél fogva változatos természeti környezetben fogadja az ökoturistákat. A Tisza-tó változatos vízivilága színes állat és növényvilággal várja a látogatókat, amelyek felfedezésére, bebarangolására egyetlen nap biztosan nem elegendő.

Ahol új élmények várnak Rád!
Látogass el hozzánk! Sarud könnyen megközelíthető, és nem csak az Élményfaluban találsz programokat, hanem Sarudon, a Tisza-tó körül és a vonzáskörzetében.
Élményfalu - Kalandpart, Sarud Élményfalu - Kalandpart, Sarud Élményfalu - Kalandpart, Sarud