Sarud látnivalói

Dézsa-vü Vendégház

Cím Sarud Petőfi u. 29. 47.593890 N, 20.584187 E
Vendégházunk egy önálló, frissen felújított 60 nm-es parasztház hatalmas szabad, fűves területtel, 2 km-re a Tisza-tótól. A ház egy hálószobából, egy nappaliból, jól felszerelt konyhából és fürdőszoba+WC helyiségekből áll. A hálószobában egy franciaágy, egy heverő és egy kinyitható fotelágy, a nappaliban pedig két kétszemélyesre nyitható kanapé van.

Mind a két szobában síkképernyős TV, idegen adókkal is. A hálószobában CD lejátszós rádió is biztosítja a vendégek szórakozását. Az internet eléréséhez WI-FI rendelkezésre áll.

A konyhát fagyasztós hűtőszekrénnyel, sütővel rendelkező gáztűzhellyel, mikróval, vízforralóval, kapszulás kávéfőzővel, 8 személy részére elegendő tányér és evőeszköz készlettel, főző edényekkel láttuk el.

A fürdőszobában termosztátos zuhanyszett szolgálja a kényelmet. A váltókapcsoló segítségével a víz folyása a zuhanyrózsából, vagy a 20 cm-es esőztető fejzuhanyból történhet. A fürdőszobában hajszárító is található. A takarítószekrényben szükség esetére elhelyeztünk egy vasalót, vasalódeszkával.

A kertben bográcsozási, grillezési és szalonnasütési lehetőség van. A kinti étkezéshez fedett filagória biztosított. pihenést nyugágyak és függőágyak biztosítják. A kicsik részére felfújható medence és fészekhinta.

Ezen kívűl a vendégek télen, nyáron használhatják a sós vízű dézsafürdőt. Kifejezetten ajánljuk a sósfürdőzést mozgásszervi és reumatikus problémák esetén, valamint stresszoldásra és relaxációs céllal. Parajdi sót használunk, ami a világon az egyik legjobb minőségű, tele ásványi anyagokkal.

Parkolás a zárt udvarban, kamerával megfigyelt helyen, 2 autó számára biztosított.
NTAK szám: MA22038615
Dezsa_vu_Vendeghaz_1.jpg Dezsa_vu_Vendeghaz_2.jpg Dezsa_vu_Vendeghaz_3.jpg Dezsa_vu_Vendeghaz_4.jpg