Sárospatak látnivalói

Margaréta Panzió

Cím Sárospatak Sztárai u. 16. 48.306349 N, 21.558608 E
Azoknak ajánljuk a Margarétát akik szeretik a szép kertet, grillezést a kertben. Csobbanást a medencében. Egy kis relaxálást masszázsfotelben. A város zajától távol csendes helyen pihenhet. Hallgathatja a madarak énekét , gyönyörködhet a szép virágokban. Éppen ezért NEM BULIZÓS hely.
Szépkártya elfogadóhely.

Az áraink nagyon szolidak amihez rengeteg szolgáltatás jár még.
Pl: kerékpár, szauna, masszázsfotel, medence, (egyszeri alkalommal ingyenesen vehető igénybe) konyhahasználat, transzfer, klíma, kerti grill, prospektus a környék látnivalóiról.

5 szobában 12 főt tudunk elhelyezni. A kétágyas vendégszobáink kényelmesek és hangulatosak, ahol a napi kirándulások után kipihenheti fáradalmait. Minden szobához zuhanyzó és WC tartozik.
A tetőtérben, a 3 szobához közösen használható felszerelt főzőfülke önellátásra ad lehetőséget. Klímaberendezés van a szobákban.
Az alsó szinten 2 szobához közösen használható főzőfülke található.
A szabadban kellemes környezetet hoztunk létre terasszal, sok-sok virággal és zöldellő pázsittal. Kerti bútor, medence és szalonna sütőhely, grillező szolgálja a vendégek kényelmét.

A város nevezetességei tartalmas időtöltést ígérnek az idelátogató vendégeknek.
Szeretnéd ásványkincsekkel gyarapítani gyűjteményedet?
A változatos és ásványokban gazdag Zemplénben a gazdag lelőhelyek mellett minden nap valami új természeti vagy kulturális látnivalóban lehet részed.
Igény esetén túravezetésre van lehetőség.

A bájos Margaréta Panzió szállása Sárospatakon található, 1,5 km-re a Sárospataki vártól és az óvárostól. A termálfürdő 5 km-re helyezkedik el. A szálláshely ingyenes transzfert biztosít a városon belül.
A közös helyiségekben a szélessávú vezetékes internet ingyenesen igénybe vehető.

A Margaréta ingyenes kerékpárkölcsönzést is biztosít. A vasútállomás 3 km-re van a panziótól, melyhez ingyenes transzfert biztosítunk. Az udvarban és a panzió előtti parkirozóban ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

Olyan helyen van, hogy a párok kedvence lett! Kétfős utakhoz 8 pontra értékelték.
Értékelések szerint ez a legjobb ár-érték arányú szállás Sárospatakon!
A vendégek itt többet kapnak a pénzükért, mint a város más szállásain.
A Margaréta Panzió 1997. szept. 29. óta szeretettel várja vendégeit .
Sarospatak_Margareta_Panzio_1.webp Sarospatak_Margareta_Panzio_2.webp Sarospatak_Margareta_Panzio_3.webp