Sárospatak látnivalói

Iskolakert Apartman

Cím Sárospatak József Attila u. 19. 48.326103 N, 21.567715 E
Felújított apartmanunk családok, kisebb baráti társaságok részére nyújt kényelmes pihenési lehetőséget a "bodrogparti Athén" városában.

3 szoba, étkező-konyha, igényesen felújított zuhanyzó, WC. Az apartmant szobánként is ki lehet venni: 1 db 3 ágyas szoba (pótágyazható), a szobából nyíló igényesen felújított zuhanyzóval és WC, ebben az esetben közös konyha.

Az épület másik oldalára esik külön bejárattal 1 db 4 ágyas szoba és 1 db pótágyazható franciaágyas szoba. Ehhez a 2 szobához tartozik a folyosóról nyíló 1 db igényesen felújított két kézmosós zuhanyzó és külön helyiségben WC.

A felszerelt konyhába történő átjáráshoz lezárható ajtó is tartozik (tehát egy különálló lakrész). Minden szobában smart tv biztosított, valamint ingyenes wi-fi használat. Fedett nyitott veranda, Iskolakertre néző terasz, pihenőkert, családi hinta, kerti bútorok.

Kinti sütéshez, főzéshez fedett filagória. Családias környezet, sok virág, kikapcsolódáshoz, feltöltődéshez kellemes, madárcsicsergéses környezet. A kertben darts, csocsó és pingpongozási lehetőség, díjmentesen használható.

Látnivalók, nevezetességek a szoborparkos, árnyas Iskolakert fái alatt átsétálva azonnal a szemünk elé tárulnak (Református Kollégium és Nagykönyvtár, Iskolamúzeum, a Makovecz által tervezett Művelődés Háza, Hild-tér, a Comenius Tanítóképző Főiskola szép épülete, Reformtus templom, Vártemplom, Képtár, Vízi-kapu, Bodrog-parti sétány, Rákóczi-vár stb.)

A túrázók és horgászok is megtalálják a számításaikat. Lovaglási lehetőség a városban és a környéken egyaránt. Strand autóval 3 perc. Üzletek, cukrászda néhány perc séta.

Gyermekeknek kedvezmény!
Esti órákban elérhető telefonszám: 47/311-885
NTAK szám: MA 19009353
Kirandulastervezo-Sarospatak-Iskolakert-Apartman-1.webp Kirandulastervezo-Sarospatak-Iskolakert-Apartman-2.webp Kirandulastervezo-Sarospatak-Iskolakert-Apartman-3.webp Kirandulastervezo-Sarospatak-Iskolakert-Apartman-6.webp