Sárospatak látnivalói

Huszár Panzió és Étterem

Cím Sárospatak Kazinczy út 3. 48.330116 N, 21.573835 E
Meghívjuk Sárospatakra, töltsön el néhány csodálatos napot a Huszár Panzióban! A gyönyörű táj, a hangulatos város, és Tokaj-Hegyalja programjai teszik feledhetetlenné az itt töltött napokat. A festői táj, a hegyek és a hegyi utak gyönyörű környezetet biztosítanak a természet szerelmeseinek. Látogasson el hozzánk!

Hangulatos éttermünk 120 vendég fogadására alkalmas. Az ízletes magyaros ételek mellett Tokaj hegyalja borait és igazi gyümölcsszörpöket is kóstolhat.
Vállaljuk családi rendezvények , lakodalmak lebonyolítását. Nyáron a hangulatos virágokkal borított terasz teszi kellemesebbé a nálunk töltött időt. Térjen be hozzánk nem fogja megbánni.
Számláját fieztheti készpénzel, SZÉP kártyával és hitelkártyával is.

Panziónkban 16 kényelmesen berendezett nemdohányzó szoba áll vendégeink rendelkezésére. Szobáink felszereltsége: fürdőszoba, minibár, WIFI, TV, széf, biztonságos zárt parkolóhely. Csoportok részére és hosszabb tartózkodás esetén kedvezményt biztosítunk!
Sarospatak_Huszar_Panzio_1.webp Sarospatak_Huszar_Panzio_2.webp Sarospatak_Huszar_Panzio_3.webp Sarospatak_Huszar_Panzio_4.webp