Sárospatak látnivalói

Betyár Lovastanya

Cím Sárospatak Szeles út 40. 48.337602 N, 21.5875360 E
A Betyár lovastanya a Sárospatak Sátoraljaújhely felőli végén, az egykori Végardó városrészben található. Ezen a helyen találkozik a Bodrog folyó lábánál az Alföld és a gyönyörű Zempléni-hegység. Sárospatak patinás diákvárosa gazdagon szolgáltat látnivalókat, míg a Világörökség részét képező Tokaji Borvidék remek wellness és gasztronómiai lehetőségeket kínál. Gazdag kulturális program jellemzi a várost, reneszánsz felvonulásokkal – amelyen mi is részt veszünk lovainkkal, korhű ruhákba öltözve –valamint könnyű és komolyzenei fesztiválokkal, koncertekkel.

A VándorLó Szálló 5 db 8 ágyas, fürdőszobával, külön WC-vel és minikonyhával felszerelt apartmannal várja vendégeit a Betyár lovastanya közel 10 hektáros területén belül.

Étkezési lehetőség
Az épületben található egy 40 fő befogadó képességű ebédlő, hatalmas terasszal, melegítőkonyhával. Csoportjainknak, vendégeinknek így teljes ellátást tudunk biztosítani igény szerinti árban, minőségben.
Szívesen szolgálunk fel készételeket, hidegtálakat, de lehetőség van szabadtűzön készített ételek készítésére is. Szívesen szervezünk borvacsorákat, felszolgálunk speciális diétás ételeket, amire csak igény kínálkozik.
Lehetőség van önellátásra is.
Betyár Lovastanya, Sárospatak Betyár Lovastanya, Sárospatak Betyár Lovastanya, Sárospatak