Sándorfalva látnivalói

Sándorfalvi Nádastó és Szabadidőpark

Cím Sándorfalva Kővágó külterület 0384/6 hrsz. 46.381602 N, 20.107474 E
Kapcsolat Telefon: 20/230-7741 Email küldése
Csongrád irányába Szegedtől 15 km-re található a Sándorfalva Nádastó Szabadidőpark festői környezete.

A több tóból álló tórendszer a horgászat szerelmeseit egész évben várja, a strandolni vágyók pedig május 15 - szeptember 30-ig élvezhetik a táj szépségit és a hűsítő vizet reggel 8-tól este 8-ig.

A gyerekek nyalnának egy fagyit, apu inna egy sört, anyu pedig azon töri a fejét milyen ebédet adjon a családnak! Nem kell kétségbe esni, mert a strandszezon idején többféle egység is tárt karokkal várja az ide látogatókat. Van itt fagyizó, pizzéria, hamburgeres, hot-dogos, lángosos, meleg konyhás étterem és még koktélbár is.

Sőt a strand hátsó részén található egy gumijátékokkal ellátott park ahol a kicsitk és a nagyok is egyaránt jól érezhetik magukat. Ha valaki már unja, hogy a napon sütteti magát az aktív kikapcsolódást találhat magának a strandkézi és strandröpi pályán többed magával vagy akár a kültéri fitnessgépeken teheti próbára a fizikumát.

Azt mondják a halak éjszaka jobban kapnak. Nálunk 24 órás horgászatra is lehetőség van március 20 - november 15-ig.
Gyertek és kapcsolódjatok ki nálunk a hétköznapok rohanásából!
Sándorfalvi Nádastó és Szabadidőpark, Sándorfalva Sándorfalvi Nádastó és Szabadidőpark, Sándorfalva Sándorfalvi Nádastó és Szabadidőpark, Sándorfalva