Salgótarján látnivalói

Hotel Medves

Cím Salgótarján Medvesi út 9. 48.143580 N, 19.869709 E
A Medves Hotel Európa legmagasabb bazaltfennsíkjának a peremén, szurdokvölgyek ölelésében, árnyas bükkösök közelében és lefutó patakvölgyek mentén található. A környék a természeti adottságoknak köszönhetően kiválóan alkalmas túrázásra, valamint kirándulások táborok vagy épp csapatépítő tréningek szervezésére. A környék elkápráztatja a csupán pihenni vágyókat is az érintetlen vadságával és szépségével.

És nem utolsó sorban meseszép díszletet nyújt egy erdei esküvőhöz!

A Hotel a Medves-fennsík déli letörésén egy hat hektáros park közepén található. A park északi oldalán található évszázados bükkös soha nem állt erdészeti művelés alatt, ez adja meg a valódi érintetlenségét. A parkot természetes élőhelyként népesíti be számos madárfaj, de kedvelt a mókusok körében is. A hotel területe három oldalról erdőkkel övezett, így akár az erkélyekről sem ritka, hogy szarvasokat, őzeket, és rókákat láthatunk.

A szálloda közvetlen természeti környezete miatt a városból érkező vendégeink újra felfedezhetik, hogy milyen érzés madárcsicsergésre ébredni.

A Medves Hotel egyediségét a hegyvidéki környezetnek köszönheti, melynek az országban alig akad párja. A természeti látványosságok, valamint az érintetlen környezet, melyek a hotelt körbeveszik olyan páros alkotnak melynek hatására teljesen elfelejtheti a mindennapok körforgását.

A Hotel rendelkezik a wellness élményhez elengedhetetlen szolgáltatásokkal, melyek az Önök kényelmét és kikapcsolódását szolgálják.

A Medves Hotel élményt kínál az Önök számára. A barátságos személyzet és a közvetlen kiszolgálás az egyedi környezetet még barátságosabbá és kellemesebbé teszi. A vendégeink számára igyekszünk felejthetetlenné tenni az itt eltöltött napokat.
Hotel Medves, Salgótarján Hotel Medves, Salgótarján Hotel Medves, Salgótarján Hotel Medves, Salgótarján