Pusztafalu látnivalói

Öreg Bence Turistaház és Erdei Iskola

Cím
Pusztafalu
Fő u. 17.
48.545157 N, 21.486089 E
Útvonaltervezés
Kapcsolat
Telefon: 30/925-1097
Web: www.oregbence.hu
Email küldése
A Hegyköz nemcsak páratlan szépségű, féltve óvott környezet, de természeti és kulturális kincsekben is bővelkedik. Tábort szervezni ide álom! A Zemplén érintetlen szépsége minden nyitott szívet rabul ejt.

Vannak olyan pedagógusok, akik évtizedek óta minden nyáron 2 gyermekcsoporttal érkeznek hozzánk táboroztatni és sok a visszatérő gyermek is. Baráti társaságok, családok, erdei iskolák, természetjárók, két keréken túrázók, munkahelyi közösségek keresik fel újra és újra ezt a vidéket, mert tudják, az itt rejlő természeti csodák tárháza, az itt élők kedvessége, a kultúra sokszínűsége kimeríthetetlen. A Zempléni hegység természeti szépségeivel nehéz betelni...

A nagy érdeklődést a táborozás, erdei iskola, osztálykirándulás iránt folyamatos fejlesztéseinkkel igyekezzük kielégíteni. Immár 5 felújított parasztházban 196 férőhellyel rendelkezünk, szolgáltatásaink pedig folyamatosan bővülnek. Ezért aki időben kezdi a szervezést, biztosan talál megfelelő időpontot a tábor, az erdei iskola, az osztálykirándulás szervezéséhez.
Pusztafalu_Oreg_Bence_Turistahaz.jpg