Poroszló látnivalói

Graefl-kastély

Cím Poroszló Kétút köz 47.686522 N, 20.569490 E
Kapcsolat Telefon: 70/947-5476 Web: www.graefl.hu Email küldése
“SOHA NEM AKARSZ ELMENNI”
Egy élhető világot szeretnénk, igaz százéves falak között, de korunk emberének igényeihez igazítva. Szeretnénk, ha a hozzánk érkező vendégek néhány napra felednék felgyorsult világunk mindennapos gondjait, egy kis időre „visszalassulnának” és ismét rátalálnának az élet apró örömeire.

KÉTÚTKÖZI GRAEFL-KASTÉLY
Szeretnénk ha Kétútközbe visszatérne az élet és a „Csipkerózsika” álomból felébredt kastély a környékkel együtt megtelne boldogsággal.
Amikor 2013-ban megvásároltuk az évtizedek óta romos állapotban lévő épületet a hozzá tartozó közel 10 hektárnyi területtel, azért tettük, hogy megmentsünk valamit épített örökségünkből. Nem is sejtettük, hogy Magyarország egyetlen, vidéken megmaradt, szecessziós stílusban épített kastélyának tulajdonosai lettünk.

APARTMANOK
Négy duplakomfortos kerti-lakban 16 fő szállását tudjuk biztosítani.
A virágok szegélyezte tornácról négy apartman nyílik 4-4 vendég részére, ezeket a legapróbb részletekig felszereltük a szükséges jobs hiring near me kényelmi eszközökkel. Magas ágyakkal és toll ágyneművel berendezett, kopottra antikolt, retro hálószobákat, előtereket és modern fürdőszobákat találnak. A mennyezet fagerendáit és az ajtókat a kastély eredeti mentazöld színére festettük. A Graefl címerrel hímzett törülközők és a köntösök hozzá tartoznak az exkluzív miliőhöz.

ÉTTEREM - SLOW FOOD ÉTELEK BIO ALAPANYAGOKKAL
Ha hétvége, akkor Graefl Major - Szeretettel várja Önöket Gyűjtő Ádám és Somodi Péter séfek, valamint a Graefl Major Csapata!
Poroszlo_Graefl_kastely_1.webp Poroszlo_Graeflmajor_2.webp Poroszlo_Graeflmajor_3.webp