Polgár látnivalói

Strandfürdő Polgár

Cím Polgár Fürdő u. 2. 47.880929 N, 21.111859 E
Kapcsolat Telefon: 52/391-188 Web: www.facebook.com Email küldése
A Strandfürdő ideális környezetben, erdőkkel övezve, parkos-ligetes kialakításával, nyugalmat árasztó hangulatával, várja vendégeit. Gyógyvizes termálmedence, úszásoktatásra is remekül használható tanmedence, gyermek és pancsoló medence kínál lehetőséget a fürdőzni vágyóknak, valamint csónakázó tó és az országban egyedeülálló módon, a labdajátékok hódolóinak kialakított komplexum - műfüves, aszfaltos, és homokos pálya - várja a labdarúgás, a kosárlabda, a tenisz, a kézilabda és a röplabda szerelmeseit. Az adottságok és a feltételek tökéletes helyszínt biztosítanak edzőtáborok, sport és céges rendezvények lebonyolítására.

A sporthorgászokat 2,7ha (27000nm) tóval, kiépített, beülőkkel, stégekkel és főzési lehetőséggel, a gyógyulni és pihenni vágyókat gyógyvízzel, csodálatos angolkerttel és napozóágyakkal várjuk.
A főzéshez, szalonnasütéshez bográcstartó, tűzhelyek és tüzifa is biztosított!

A hidrogén karbonátos, fluoridos, metabórsavat, metakovasavat tartalmazó gyógyvíz elsősorban mozgásszervi panaszok esetén ajánlott.

A strandfürdőhöz kapcsolódó Kemping, erdőkkel övezett csendes környezetben helyezkedik el. Nyugodt pihenést biztosít a sátorral vagy lakókocsival érkezőknek is. Lehehetőség van faházak bérlésére is.
Strandfürdő Polgár, Polgár