Pilisszentkereszt látnivalói

Dobogókő Jurtaszállás és Apartman

Cím Pilisszentkereszt Dobogókő, Eötvös L. utca 10. 47.718191 N, 18.905210 E
A Jurtaszállás Dobogókő az aktív pihenők, a fiatalabb és idősebb párok, valamint a gyermekes családok és baráti társaságok, diákcsoportok kedvence. Természetközeli, hagyományőrző szálláshelyünk a Visegrádi-hegység csúcsán, Dobogókőn, a sípályától kb. 50-100 méterre, Budapesttől pedig 27 km-re várja Önt is! Pihenéséhez válassza nem hétköznapi szálláshelyünket!

A jurta őseink hagyományos szálláshelye – a mai ember számára – nem megszokott élményekkel és hangulattal. Különlegességét az osztatlan, nagy légtér, a természettől el nem választó, könnyű épület szerkezete és az építéséhez felhasznált természetes alapanyagok adják.
Jurtánként akár 8 fő kényelmes szállása is biztosítható, de egy-egy jurta akár kisebb létszámmal is lefoglalható. Egy jurtában csak az együtt foglaló vendégeinket szállásoljuk el, tehát idegenekkel senkit nem helyezünk közös jurtába (kivéve: zarándokszállás).
Összesen 7 jurta áll rendelkezésre, így a teljes befogadó képességünk 56 fő. Diákcsoportok is gyakran választják osztálykirándulásuk helyszínéül szálláshelyünket, amelynek keretén belül a túrákhoz akár idegenvezetőt is tudunk biztosítani.

Egész évben üzemelő, fűthető jurtáink a több évtizede nagy népszerűségnek örvendő, Makovecz Zsindelyes Vendéglő mellett találhatóak, amely teljeskörű étkezési lehetőséget biztosít a szállóvendégek részére is.
Kedvezményes áron félpanziós (vacsora, reggeli) vagy teljes ellátás (vacsora, reggeli, ebéd) is igényelhető, de igény esetén akár csomagolt ebédet is biztosítunk a hosszabb túrára indulók részére. Az egyre gyakrabban előforduló ételérzékenységeket maximálisan igyekszünk figyelembe venni, kérjük, hogy bátran forduljanak felénk bővebb információért ebben az esetben.

Bízunk benne, hogy Önt is mielőbb Vendégeink között köszönthetjük Jurtaszállásunkon, ahol friss levegő, szép tájak, finom ételek és valódi nyugalom várja Önt is!
NTAK szám: EG22054065
Dobogókő Jurtaszállás és Apartman, Pilisszentkereszt Dobogókő Jurtaszállás és Apartman, Pilisszentkereszt Dobogókő Jurtaszállás és Apartman, Pilisszentkereszt Dobogókő Jurtaszállás és Apartman, Pilisszentkereszt