Pilisszentiván látnivalói

Pilisszentiváni bányató

Cím Pilisszentiván Tó part 5. 47.607014 N, 18.908232 E
Bár a Pilisi Bányászok Horgász Egyesület 1979-ben alakult, a horgászat csak 1980-től indult meg az egyesület kezelésében lévő bányatavon (Slötyi). A tó 3 hektáron terül el, melynek mélysége 0,5-8 méter között váltakozik. Ezért fenekezésre és úszós horgászatra egyaránt alkalmas. A tavunkban békés és ragadozó halak (ponty, amur, busa, keszegfélék, kárász, süllő, csuka, szürkeharcsa, pisztrángsügér, balin) egyaránt megtalálhatóak. Így mindenki kedvére választhatja meg a halfajok horgászatát.

Az eltelt évek során sok emlékkel, sikeres horgászatot eredményezett az intenzív telepítés. Igazi kikapcsolódást és sok örömet okozva helyi és nagy számú vendéghorgász számára.

Megközelíthetőség
Budapest felől a 10-s főúton Pilisvörösvár felé kell haladni, majd a tábla jelzésénél Solymár felé kell elkanyarodni. Solymárra beérve a vasúti síneken áthaladva az utat követve, a kereszteződésnél a tábla jelzésénél Pilisszentiván felé,enyhén jobbra kell elfordulni. Solymárt elhagyva a völgyben, jobbkéz felől található meg a horgásztó.

Reméljük meglátogatja horgásztavunkat!
Pilisszentiváni bányató, Pilisszentiván