Piliscsaba látnivalói

Summa Vitae Üdülő

Cím Piliscsaba Szent István király útja 52. 47.640121 N, 18.837864 E
Kapcsolat Telefon: 26/373-656 Web: www.summavitae.hu Email küldése
A Summa Vitae Alapítvány üdülője a ház emeletén és tetőterben helyezkedik el, mely 16-20 fő kényelmes befogadására alkalmas. Az alsó szinten a rekreációs helyiségek ,mozgásterápiás tornaterem, masszázs helyiség és fizikoterápiás kezelő található. Frissítő masszázsra lehetőség van a helyszínen bejelentkezni.
A földszinten az üdülőtől teljesen külön, értelmileg akadályozott személyek lakóotthona mükődik.

Tehát, ha minket választ, azzal hozzájárul a létesítmény fenntartásához. Ezúton is köszönjük, hogy nálunk száll meg! Ugyanis az Alapítvány működéséhez szükséges költségek egy részét az Üdülő bevételeiből teremti elő. :)

Összesen 20 férőhelyre, 2 ágyas szobákba és 4 illetve 6 ágyas apartmanokba érkezhetnek az üdülő vendégek. A szobák igény szerint pótágyazhatóak, illetve az apartmanokba babaágy is bevihető.
A szobák világosak, igényesen berendezettek, a közös konyhában főzési, melegítési lehetősége is van a vendégeknek. Az apartmanok jól felszerelt teakonyhával rendelkeznek. Közös helyiségként ebédlő, nappali, valamint egy kellemes könyvtár - TV szoba szolgálja a vendégek kényelmét. Parkolási lehetőség: öt férőhelyes zárt, saját parkoló, és az utcán nyilvános parkoló is rendelkezésre áll.

Kedves leendő vendégünk!

A szálláshelynek nincs recepciója, kérjük érkezés előtt lépjen kapcsolatba velünk.

Étkezés:
A foglalás a feltüntetett szobaárakon ellátást nem tartalmaz, de reggeli igény szerint rendelhető. A legközelebbi étterem 400 méterre, a legközelebbi élelmiszerbolt 600 méterre fekszik. Lehetőség van grillezni is.

Fizetés:
Az Alapítvány készpénzes, átutalásos, bankkártyás, OTP SZÉP kártyás és K&H SZÉP kártyás fizetési módot ajánl fel a foglalás összegének kiegyenlítésére.
Summa Vitae Üdülő, Piliscsaba Summa Vitae Üdülő, Piliscsaba Summa Vitae Üdülő, Piliscsaba Summa Vitae Üdülő, Piliscsaba