Penészlek látnivalói

Ligetalja Gyógyfürdő és Termál Hotel

Cím Penészlek külterület 47.617197 N, 22.124517 E
Termálvizünk, mely 1150 méterről tör fel, vizsgálatokkal igazolt gyógyhatású víz, amelyet 2017-ben indítottunk el a gyógyvízzé minősítés útján. Célunk ezáltal egy komplex egészségcentrum kialakítása, mert valljuk azt a nézetet, hogy „Ép testben ép lélek”. Ebben a rohanó, felgyorsult világban az embernek tudnia kell minőségi időt töltenie önmagával és testi épségének megőrzésével. Ehhez a testi épséghez, lelki nyugalomhoz szeretnénk hozzájárulni.

Nálunk minden korcsoport megtalálja a számára megfelelő szolgáltatásokat és programokat. Legyen szó frissítő masszázsról, speciális tengeri kozmetikumokkal végzett test- és arc kezelésekről, vízibicikliről, kerékpározásról, túrázásról, étkezésről, strandfürdőzésről. Szabadidőparkunk tökéletes választás fiatal pároknak, lány csapatoknak, férfi csapatoknak, idősebbeknek, családoknak, egyszóval mindenkinek. Várjuk szeretettel a nyugalom szigetén!
Ligetalja Gyógyfürdő és Termál Hotel, Penészlek Ligetalja Gyógyfürdő és Termál Hotel, Penészlek Ligetalja Gyógyfürdő és Termál Hotel, Penészlek