Nyíregyháza látnivalói

Jocó Panzió

Cím Nyíregyháza Hunyadi út 49. 47.961547 N, 21.723182 E
Nyíregyházi szálláshely a Jocó Panzió, mely a központtól 5 perc sétára található. Tágas, zárt parkolóval rendelkezünk, mely alkalmas kerékpárok tárolásától kezdve a kisbuszok befogadásáig. Minden szobánk hűtővel, Laptévével, fürdővel, ventillátorral, reggelizőasztallal felszerelt. Szálláshelyünket folyamatosan újítjuk, szépítjük! A Jocó Panzió Internettel is rendelkezünk.
Igény szerint francia ágyas, külön ágyas és 3 fős szobákkal várjuk kedves vendégeinket. Kedvező kikapcsolódási lehetőség a közelünkben lévő bújtosi tó és környéke, parkjaival, játszóterével. Jocó Panziótól szintén öt perc sétára található a Continentál Sportcsarnok, Váci Mihály Művelődési ház, Korzó, Aldi, Spar, több étterem, cukrászda.

Éjjel-nappali nyitvatartásunk lehetővé tesz bármilyen koncerten, fesztiválon, sport és egyébb rendezvényeken, színházi előadáson való részvételt. Esküvőkre kisebb csoportokat is el tudunk szállásolni.

Egy francia ágyas szobában két felnőttet és maximum egy 2 éves gyermeket tudunk elszállásolni szobaárban. Ha nyugalomra vágyik, vagy kevés gyaloglással megismerné Nyíregyházát, részt venne a nyári szabadtéri előadásokon vagy az őszi VIDOR fesztiválon.
Nálunk jó helyen jár. Minden kedves Vendéget várunk szeretettel!

Szobafoglalás telefonon, vagy az „Ajánlatkérő ürlapunk” kitöltésével, vagy a jocopanzio@gmail.com e-mail címen lehet melyet minden nap többször megnézünk, rövid időn belül válaszolunk. Szobáinkat már 14h-tól el lehet foglalni. Kérjük, tájékoztassanak, ha este 18h-ig nem érkeznek meg, hogy pontosítsuk a megérkezés időpontját. Kártyás fizetési lehetőséget csak a fent leírt elérhetőségeken történő foglalások esetén tudjuk elfogadni.
NTAK szám: PA19002155
Jocó Panzió, Nyíregyháza Jocó Panzió, Nyíregyháza Jocó Panzió, Nyíregyháza Jocó Panzió, Nyíregyháza