Nagyvázsony látnivalói

Magyar Igásló Látogatóközpont

Cím Nagyvázsony Szent Jakab-rét 46.972313 N, 17.683626 E
„Van valami a lovak külsejében, ami jót tesz az ember bensőjének” – mondja egy ősi mondás. Hát még a munkájukban! – egészítjük ki a bölcsességet. Igáslóközpontunk igazi interaktív tér, ahol különleges és vidám kisfilmeken, felnőtt- és gyermekjátékokon (melyek csapatépítő programoknak is kiválóak), kipróbálható bel- és kültéri kiállítótérben valamint páratlan lovas fogatos, igáslovakra épülő élményprogramokon keresztül ismerheti meg ezer éves harcos- és munkatársaink, a magyar munkalovak világát.

Élménykiállításaink, fogatos, lovaskocsis élményprogramjaink mellett jó szívvel ajánljuk látogatóközpontunkat közösségeknek, cégeknek csapatépítő, családoknak pedig rendezvények helyszínéül. Minden igényt kielégítő komplexumunk és varázslatos természete erdei iskoláknak is nyugodt környezetet biztosít.

Látogasson meg bennünket, itt nem fogjuk „lóvá tenni...” Sőt! Ha időnként lóvá is tesz egy-egy ember, akkor nálunk igaz az ősi bölcsesség, hogy emberré a ló.
Nagyvazsony_Magyar_Igaslo_Latogatokozpont_1.webp Nagyvazsony_Magyar_Igaslo_Latogatokozpont_2.webp Nagyvazsony_Magyar_Igaslo_Latogatokozpont_3.webp