Nagymaros látnivalói

Panorama Kabin

Cím Nagymaros Gyöngyvirág utca 47.806707 N, 18.957941 E
A Börzsöny ölelésében megbújó Panoráma Kabin klasszikus Dunakanyar kilátással, hatalmas, „szomszédmentes” kerttel, jól felszerelt, romantikus kabinnal és szabadon választható kiegészítő szolgáltatásokkal vár titeket Nagymaroson. Minden elemében romantikus Ha abban az életpillanatban vagytok, amikor leginkább csak egymás társaságára vágytok és az együttléthez ehhez méltó, romantikus környezetet kerestek, a nagymarosi Panoráma Kabin ideális választás! A Panoráma Kabin nagyszerű környezetet nyújt a laza, kötetlen, kreatív szabadidőt kereső családok, baráti társaságok, közösségek számára.
A felújított kabin 2+2 fő befogadására képes, de a kertben felállítható sátrak révén nagyobb társaságok számára is tökéletes választás. A csodálatos erdei környezetben fekvő tágas kert, illetve Nagymaros közelsége sokféle passzív és aktív, kulturális, gasztronómiai, turisztikai és sport programot kínál. Teljes körűen felújított 30 nm-es faház, melyben 2+2 főt tudunk fogadni. …amerikai konyhas nappalibban teljes értékű 2 fős kanapéágy es egy franciaágyas hálószobából áll. A zuhanykabinos fűrdőszoba a hálóból nyílik Mindkét szoba full panorámás a Visegrádi várra és a Dunára.

Kert:
A PK kertje 1500 nm-es maximalisan szomszed mentes, privat kertjet korbe oleli a Borzsony igy teljes mertekben alkalmas az elvonulasra es a meghitt egyuttletre az erdő öleleseben. Szomszedok tobb szaz mereteres tavolsagra vannak legkozelebb. A hatalmas panoramas kertben lehetoseg van grillezesre, napozasra, nyugagyak hasznalatara, szezonalisan tollas es ping-pong sportelmenyekre, de akar satrak felallitasara tovabbi baratok fogadasara is. Ami egyedivé teszi a Panoráma Kabint az a maximalisan privat, szomszedmentes erdei kornyezet ezert tisztettel megkerjuk kedves vendegeinket, hogy tartsak tiszteletben a szomszedos erdo es annak vadállomanyanak nyugalmat es inkabb elvezzek a vadon elo allatok kozelseget. Kis turelemmel nagy esely van őzet, vagy szarvast is hallani motoszkalni, vagy nem ritkan meg latni is, mindsem hangos mulatasokkal megzavarni eletuket hangos mulatasokkal.
NTAK szám: EG22053487
Panorama_Kabin_1.jpg Panorama_Kabin_2.jpg Panorama_Kabin_3.jpg Panorama_Kabin_4.jpg