Nagymaros látnivalói

Kavics Apartmanok és Rendezvényhelyszín

Cím Nagymaros Váci út 88. 47.798859 N, 18.964175 E
Vendégházunk a Dunakanyar szívében, Nagymaroson, a Duna partjától csak 3 perc sétányira, a túrautvonalaktól -kék túra, piros, zöld, sárga jelzések a Börzsöny különböző kedvent célpontjaihoz - pár száz méterre található.

A ház központi, tágas konyha-étkező-nappali részében mindenki elfér, legyen szó étkezésről, társasjátékozásról, vagy az óriási tévén együtt nézhető a focimeccs vagy akár egy jó mesefilm, mivel a hagyományos adók helyett okostévénken Netflix és Disney+ szolgáltatja a szórakozást!
Innen nyílnak a hálóhelyek: 4 db 2+2 fős családi szobával, (melyek közül 2-2 egymásból nyílik), 2 fürdőszobával (egyik zuhanyzós, másik kádas) várjuk vendégeinket.

De igazán a kert a partik helyszíne: két nagy szaletlink alatt esős időben is lehet grillezni, bográcsozni miközben a kinti bárpultnál szomjukat olthatják a vendégek. Sőt, még a játékok is elférnek alattuk: csocsó, léghoki, pinpong várja a nagyobbakat, átszótér hintákkal, csúszdával, homokozóval a kisebbeket.Óriási cseresnyefán elhelyezkedő lombházunkban a romantukisabbak akár kint is éjszakázhatnak! Nyáron családi nagy medence áll rendelkezésre, sőt, akár ugrálóvár is kérhető!
NTAK szám: EG23075409
Kavics Apartmanok és Rendezvényhelyszín, Nagymaros Kavics Apartmanok és Rendezvényhelyszín, Nagymaros Kavics Apartmanok és Rendezvényhelyszín, Nagymaros Kavics Apartmanok és Rendezvényhelyszín, Nagymaros