Nagykálló látnivalói

Gyógyvízű Strandfürdő

Cím Nagykálló Báthori u. 39. 47.876197 N, 21.854726 E
Kapcsolat Nincs megadva elérhetőség
A nagykállói Nap Strand a város központjához közel, 10.000 m²-es gyönyörű, parkosított területen, csendes, kulturált környezetben (szép fákkal, zöld pázsittal) és olcsó belépőjegyekkel várja a termálvíz és a strandok szerelmeseit.

A területen négy medence üzemel. Itt található a megye első úszómedencéje és a térség egyik legkiválóbb termálforrása, melynek 42 o C-os gyógyvízére nátrium-kloridos, jódos, brómos ásványi anyagtartalom jellemző. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmas mozgásszervi és reumatikus megbetegedések kezelésére. A strandon különleges napernyők árnyéka alatt hűsölhetnek a vendégek.

A gyerekek felhőtlen kikapcsolódását pedig egy színes gokart pálya, vízi pisztoly párbajtér, egész napos programok, illetve strandröplabda pálya biztosítja. A közelmúltban adták át a fürdő legújabb medencéjét, a gyermekpancsolót, amely mélységével, hőfokával, és belső kialakításával biztonságos és alkalmas a legkisebbek, a bölcsődés és óvodás korú gyermekek számára.

A strandon található grillteraszon a Görög Taverna és a Romkocsma „retro díszletei” között ehetnek, ihatnak a vendégek. Ezek mellett éjszakai fürdőzés, vízipipa sarok és ingyenes wifi várja a strandolókat.
Gyógyvízű Strandfürdő, Nagykálló