Nagyatád látnivalói

Nagyatádi Termál Strandfürdő

Cím Nagyatád Zrínyi u. 75. 46.238623 N, 17.364781 E
A város északi részén,1989-ben épült a 6 hektáron elterülő, kétezer fő befogadására alkalmas Termál Strandfürdő. Az ország egyik legszebb és legkellemesebb fürdői közé sorolt strand, gyönyörűen parkosított, ligetes területével és négy medencéjével várja az idelátogatókat. A városi strand ideális környezetet és színvonalas szolgáltatást igyekszik biztosítani minden korosztály számára.

Közkedvelt élménymedencéje kamikáze és anakonda csúszdával, valamint több élményelemmel várja a fürdőzőket.

A különleges tetőszerkezettel épített pezsgőfürdős termálmedence 34-36C°-os hőmérsékletű. A termálvíz jótékony hatását, a medencében kialakított ülőpadokon pihenve is élvezhetik a vendégek.

A már több nemzetközi és hazai sporteseménynek otthont adó 50x25 méteres feszített víztükrű úszómedence a felüdülés mellett edzésekre, és versenyek megrendezésére is ideális.

A fürdőhely látogatói között évről évre több a családos, gyermekkel érkező vendég. Az árnyékolóval ellátott pancsoló medence, a fa gyermekjátékok, játszótér, a kínálkozó sportolási lehetőségek minden fürdőzőnek és gyermeknek kellemes időtöltést nyújthat.

Az aktív pihenést kedvelőknek, vízi-és kültéri játékok, salakos és füves pályák állnak rendelkezésre.

A strand területén több hideg- és melegételes büfé, valamint játék és strandfelszerelést kölcsönző szolgáltatás vehető igénybe.
Nagyatádi Termál Strandfürdő, Nagyatád