Mosonmagyaróvár látnivalói

Szigetköz Kalandpark

Cím Mosonmagyaróvár Liget 47.856526 N, 17.289991 E
Útvonaltervezés
térkép
A Szigetköz Kalandpark 2013 óta vár mindenkit, aki szeretné egy kicsit megemelni az adrenalinszintjét a szabad levegőn! Fő értékeink, a természetvédelem, valamint a minőségi szabadidő eltöltés. Kalandparkunk közel három hektáros, gyönyörű, zöld területen fekszik, közvetlenül a Mosoni-Duna partján, ahol számos ügyességi, szórakoztató kalandpályán teheted próbára magad! Készen állsz?

Izgalmas és változatos programok, kicsiknek és nagyoknak
Kalandparkunkban gyerekek és felnőttek egyaránt önfeledt szórakozásban részesülhetnek. Kicsik és nagyok is több, különböző nehézségi szintű kalandpálya közül választhatnak, így garantáltan mindenki megtalálja a neki megfelelőt! Évente többször vidám gyermekműsorokkal, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel és még számtalan izgalmas programmal várjuk látogatóinkat. A lehetőségeknek csak a fantáziátok szabhat határt, mi partnerek vagyunk a megvalósításban!

Felejthetetlen szórakozás, az élmények tesznek gazdagabbá
Mi az Szigetköznél hisszük, hogy a közösen átélt élmények teszik gazdagabbá az életünket és tevékenységünkkel is ehhez szeretnénk hozzájárulni. Legyen szó családi vagy baráti összejövetelről, céges csapatépítőről vagy osztálykirándulásról, a nálunk átélt élmények összekovácsoló és építő ereje az élet más területeire is kihatnak. Az együtt leküzdött akadályok, a közösen megélt sikerek, az egymáson való őszinte kacagás empátiára és összetartásra ösztönzi a résztvevőket. Próbáljátok ki!

Feltöltődés testnek és léleknek, megújulás és energia a mindennapokra
Ha a megszokott programok helyett új élményekre vágysz és szeretnél több időt tölteni a természetben, élvezni a friss levegőt, akkor nálunk a helyed! Kalandparkunk számtalan lehetőséget rejt magában melyek egyszerre jelentenek kikapcsolódást és járulnak hozzá az egészséges életmódhoz. Szakadj ki a szürke hétköznapokból, adj új kihívásokat a testednek és közben töltsd fel magad kellemes környezetben, jó társaságban! Irány Szigetkoz!
Mosonmagyarovar_Kalandpark_1.webp Mosonmagyarovar_Kalandpark_2.webp Mosonmagyarovar_Kalandpark_3.webp