Mosonmagyaróvár látnivalói

Hotel Lajta Park

Cím Mosonmagyaróvár Kórház u. 6. 47.874606 N, 17.270605 E
Útvonaltervezés
Mosonmagyaróvár szívében, a belváros szomszédságában, a Lajta folyó által határolva, csendes, szemet gyönyörködtető környezetben, 10 km-re az osztrák és szlovák határtól, kevesebb mint 1 órás útra fővárosuktól Bécstől és Pozsonytól helyezkedünk el.

A Szigetköz „fővárosának” becézett település egyik legszebb és legexkluzívabb szállodája vagyunk, a világhírű Varró Zoltán által berendezett 9 szobával, 12 apartmannal és 3 lakosztállyal várjuk kedves Vendégeinket. A légkondicionált szobák mellett a wellness, a bár és az első osztályú étterem mind-mind a Vendégek kényelmes, mindent kielégítő pihenését biztosítják.

Az ide látogatók minden kívánságát maximálisan teljesítjük. Nagyszerű feltöltődést kínál a szálloda családosoknak és baráti társaságoknak is, hiszen pihenésre és remek programlehetőségekre egyaránt alkalmas. Kiváló lehetőség nyílik győri, soproni, pannonhalmi, bécsi és pozsonyi sétákra, kirándulásokra a kedves Vendégek számára.

Természetesen, aki Mosonmagyaróvár városára kíváncsi, a Hotel Lajta Parkból a legtöbb célpont könnyen elérhető, így a régi malom, a Habsburg-kripta, a Piarista rendház, a Cselley-ház, a Városháza, a mosonmagyaróvári vár és a vártó, a sétáló utca és a nívósabb üzletek is. Ismerje meg Ön is az „arany háromszög” központját, Mosonmagyaróvárt és benne a minden igényt kielégítő 4 csillagos Hotel Lajta Parkot.
Mosonmagyarovar_Hotel_Lajta_Park_1.jpg Mosonmagyarovar_Hotel_Lajta_Park_2.jpg Mosonmagyarovar_Hotel_Lajta_Park_3.jpg Mosonmagyarovar_Hotel_Lajta_Park_4.jpg