Mosonmagyaróvár látnivalói

Engler Hotel

Cím Mosonmagyaróvár Partos u. 64. 47.856671 N, 17.288858 E
Útvonaltervezés
Hotelünk 2, 3, 4, 5 és 7 ágyas szobákkal rendelkezik, melyek ideálisak romantikára vágyó párok, vagy nyaraló családok számára. De tökéletesen alkalmas csoportok fogadására is, így a városba osztálykirándulásra érkező diákok egyik kedvelt szálláshelye is egyben.

A szállodát könnyű megközelíthetősége, valamint nyugodt fekvése miatt az átutazó turisták is nagyon kedvelik. Vendégeinknek kis házi kedvenceiket sem kell otthon hagyniuk, mivel az Engler Hotel & Étterem Mosonmagyaróvár legállatbarátabb vendéglátóhelye. Mindezt a földszinten kialakított külön bejáratú "kisállat szobák" is igazolnak.

Az Engler Hotel & Étterem a természet közelsége miatt régóta közkedvelt a családok körében. A gyermekek számára izgalmas programokat jelent a sétahajózás, a lovaskocsi túra, vagy a nemrég megvalósított modern játszótér.

A szomszédos Rudolf-ligetben található Szigetköz Kalandpark kicsiknek és nagyoknak egyaránt kellemes mulatságot ígér. Mosonmagyaróvár legújabb attrakciója a FUTURA Interaktív Természettudományi Központ számtalan élménnyel gazdagítja a látogatókat.

A város és a környék számtalan programlehetőséget kínál. Minden évszak tartogat érdekességeket az aktív sportok kedvelőinek, a kultúra és fesztiválok szerelmeseinek, vagy éppen a wellness imádóknak. Közép-Európa ásványokban egyik leggazdagabb termálfürdője itt Mosonmagyaróváron várja az idelátogatókat. A település legkiemelkedőbb történelmi emléke az Óvári vár, mely évszázados falai között ma egyetem működik.
Mosonmagyarovar_Engler_Hotel_1.jpg Mosonmagyarovar_Engler_Hotel_2.jpg Mosonmagyarovar_Engler_Hotel_3.jpg Mosonmagyarovar_Engler_Hotel_4.jpg