Mórahalom látnivalói

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Cím Mórahalom Szent László park 4. 46.217276 N, 19.888241 E
Wellness és feltöltődés egész évben
Mórahalom Szegedtől 20 km-re, az M5-ös autópálya nyugati lehajtójától csupán 12 km-re, az 55-ös főút mentén található fürdőváros.

Itt megtalálható minden, amire egy családi üdüléshez szükség van: nagy gyógyhatású termálvíz, változatos szálláshelyek a fürdő közelében, helyi portékák és ízletes homoki borok, gazdag kulturális programkínálat, valamint számos sportolási és kirándulási lehetőség a környéken.

Mórahalom legfőbb vonzereje a Szent Erzsébet nevét viselő gyógyfürdő, amely a legkedveltebb hazai fürdők egyike. A családokat külön gyermekrésszel bíró fedett élményfürdő és szaunapark is várja. A fürdő több szállodával - Colosseum Hotel, Elixír Hotel, Thermál Panzió - is közvetlen összeköttetésben van.

Szent Erzsébet Gyógyfürdő mellett érdemes felkeresni az Ezer Év Parkját, megnézni a Patkó Szabadtéri és Lovas Színház előadásait, részt venni a KOLO Szerb Kulturális Központ balkáni programjain, meglátogatni a Nagyszéksós-tó melletti Bivalyrezervátumot, lovagolni a Futó-Dobó Lovasközpontban vagy úszni egyet a Móradombi Sportuszodában.

A kisváros minden évszakban garantált pihenést és kikapcsolódást biztosat.
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, Mórahalom Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, Mórahalom Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő, Mórahalom