Mezőtúr látnivalói

Hercegasszony Birtok Wellness & Garden

Cím Mezőtúr Hercegasszony útja 1. 46.943897 N, 20.566489 E
Az egykori hercegasszony, Lelbach Irén nemesi életének elegáns ízlésével, kényelmével és meghitt hangulatával várunk mindenkit. Távol az utaktól és a város zajától, a régmúlt idők egy szelete elevenedik meg itt fiatalos, modern köntösben. A Hercegasszony Birtok stílusos környezete virágos parkkal és gyümölcsös kertekkel tündököl az alföldi táj üde, zöld édenkertjeként.

A wellness részlegünkben jakuzzi, úszómedence, finn és infraszauna nyújt különleges, stresszoldó élményt a 21. század urbanizmusban megfáradt emberei számára, akik pár napra elmenekülnének a város zajától. Ha feltöltődésre, kikapcsolódásra, kényelemre vágyik, elegáns és stílusos, ugyanakkor friss atmoszférát kínál birtokunk.

Éttermünkben, az Irene Bisztróban helyi gasztronómiai specialitásokkal igyekszünk fokozni a stílusos vidék feledhetetlen élményét, a nyári időszakban pedig óriási grillterasz teszi teljessé kínálatunkat. Szezonális és friss bio díjnyertes konyhakertünk alapanyagokból készült étkeinket a borkülönlegességeivel kísérheti nyáron a teraszon ücsörögve, télen pedig a tágas, hangulatos bisztróban.
NTAK szám: PA19001206
Hercegasszony Birtok Wellness & Garden, Mezőtúr Hercegasszony Birtok Wellness & Garden, Mezőtúr Hercegasszony Birtok Wellness & Garden, Mezőtúr Hercegasszony Birtok Wellness & Garden, Mezőtúr