Mezőcsát látnivalói

Mezőcsáti Termálfürdő

Cím Mezőcsát Fürdő út 1. 47.843796 N, 20.901072 E
Kapcsolat Web: www.mezocsat.hu
A családias hangulatú termálvizes strandfürdőnk 5,5 hektár parkosított területével és a köré épült üdülőteleppel sok nyaralónak és ide látogatónak nyújt pihenést és gyógyulást. A fürdő területén 4 medence (az egyik fedett) várja a fürdőzőket 300, 237, 2*80 köbméteres vízfelületével (kültéri termálmedence,gyógyászati célú fedett medence, ikermedencék).

A 2000-es évek elején épült fedett uszodánk medencéje kizárólag az őszi-téli időszakban vehető igénybe . A kültéri medencék mellett szépen gondozott, hangulatos pihenőhelyeket alakítottunk ki fákkal, bokrokkal övezve. A fürdőt szívesen veszik igénybe mind a külföldi, mind a belföldi családok és idős emberek egyaránt, akik között sok a visszatérő vendég.

Strandunkon főleg a nyugodt, csendes, családias kikapcsolódást kereső látogatók találják meg számításaikat. Házias konyhánk hideg-meleg ételekkel és italok széles választékával gondoskodik kedves vendégeink ellátásáról. Jó gondolat eljönni hozzánk, ha pihenésre és egészsége megóvására vágyik.

A víz meleg, nátrium-hidrogénkarbonátos jellegű, ami izületi és reumatikus panaszokra jótékony hatással bírhat. Szervezete ellenálló-képességét erősítheti szaunánkkal is, ami az őszi-téli üzemidő alatti nyitvatartási napokon áll rendelkezésre. A mindennapok folyamatos feszültségét megszakítva, iktasson be egy kellemes pihenést termálfürdőnkben. Udvarias kiszolgálással és mérsékelt árakkal várjuk.

A mezőcsáti családias hangulatú termálvizes strandfürdő 5,5 hektár parkosított területen található. Három meleg vizes medence várja a fürdőzőket.
A strand a 2000-es évek elején fedett, gyógyászati célú medencével bővült.
A víz meleg, nátrium-hidrogénkarbonátos jellegű, ami izületi és reumatikus panaszokra jótékony hatással bírhat.

Házias konyha hideg-meleg ételekkel, italok választékával gondoskodik a vendégek ellátásáról. A fürdő területe kiválóan alkalmas különböző rendezvények, találkozók, összejövetelek tartására. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésükre!
Mezőcsáti Termálfürdő, Mezőcsát