Mátészalka látnivalói

Városi Uszoda és Strandfürdő

Cím Mátészalka Alkotmány u. 2/A 47.948726 N, 22.327399 E
Kapcsolat Telefon: 44/310-241 Web: www.szalkaviz.com Email küldése
A gyönyörű környezetben található Mátészalka Városi Uszoda és Strandfürdő több medencével, wellness szolgáltatásokkal és gyógyhatású termálvízzel várja kedves vendégeit.

A román és ukrán határ közelében elhelyezkedő Mátészalka kellemes, nyugodt környezetben található. A kisváros kiváló fürdőzési és gasztronómiai lehetőségeket tartogat a látogatók számára. Az irodalmi és történelmi emlékekben gazdag szatmár-beregi táj kitűnő kiránduló hely.

Szolgáltatások
Családias hangulatú környezetben várjuk a pihenni, sportolni vágyó kedves vendégeinket.

Az uszoda egy tanmedencével, egy ötpályás úszómedencével és egy gyógyvizes medencével, valamint két szaunával, egy jakuzzival és egy gőzkabinnal várja a vendégeket. Ezek mellett számos wellness szolgáltatás vehető igénybe: van aquafitness, vízi torna, és babaúszás is.

2015-ben újranyitottuk a Strandfürdőt, ahol egy hideg vizes úszómedence, egy szabadtéri gyógyvizes termálmedence és két gyermekmedence várja a pihenni vágyókat.

Gyógyvíz
A fürdő termálvize gyógyvíz minősítésű, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal országos Gyógyhelyi és Gyógyfürdőügyi Főigazgatóság 66/Gyf-2006. számú határozata „Szatmár Kincse” néven gyógyvízzé nyilvánította. A 950 méter mélyről feltörő 58 fokos víz a termálmedencében 32 fokos. A nátrium-hidrogénkarbonátokban gazdag víz alkalmas mozgásszervi megbetegedések, a gerinc és az ízületek degeneratív (kopásos) megbetegdéseinek kezelésére.
Városi Uszoda és Strandfürdő, Mátészalka Városi Uszoda és Strandfürdő, Mátészalka Városi Uszoda és Strandfürdő, Mátészalka Városi Uszoda és Strandfürdő, Mátészalka