Magyarhertelend látnivalói

Mecsekgyöngye Tóth Vendégház

Cím Magyarhertelend Rákóczi utca 14/C 46.189699 N, 18.145425 E
Útvonaltervezés
A Mecsekgyöngye Tóth Vendégház ideális fekvését hangsúlyozza az a tény is, hogy Dél-Magyarország legszebb részén, csodálatos környezetben, a Mecsek lejtőin helyezkedik el, mely kitűnő lehetőséget nyújt a pihenni, kirándulni vagy kikapcsolódni vágyó vendégeinknek egyaránt. A vendégház erkélyes szobáiból pompás kilátás nyílik az erdőre. Minden korosztály igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatásokkal várjuk kedves Vendégeinket, legyen szó akár egyéni vagy családi üdülésről.

Mecsekgyöngye Tóth Vendégház - Emeleti Apartman
Vendégházunk Pécs mellett, a Mecsek-Hegyháton, a gyönyörű Magyarhertelenden található. A házat egyben, vagy önállóan, apartmanonként is lehet bérelni. Ideális 8-14 fős családoknak, baráti társaságoknak, céges csapatépítésre, tréningre. Vendégeink számára igyekszünk zavartalan, pihentető és aktív kikapcsolódási lehetőségeket is biztosítani. A vendégház földszinti és emeleti apartmanjában 3-3 db kétágyas szoba áll a vendégek rendelkezésre. A szobák egy része igény esetén pótágyazható! Jól felszerelt konyha, terasz, kert várja vendégeinket ahol grillező-bográcsoló lehetőséget is kínálunk. Bababarát házunkban gyerekágy és etetőszék is van, a gyermekek örömére a kertben játékokkal teli homokozó található.
Magyarhertelend_Mecsekgyöngye_Vendeghaz_1.webp Magyarhertelend_Mecsekgyöngye_Vendeghaz_2.webp Magyarhertelend_Mecsekgyöngye_Vendeghaz_3.webp