Köveskál látnivalói

Köveskál Vendégház

Cím Köveskál Városkút út 1. 46.882251 N, 17.605115 E
Kapcsolat Telefon: 70/318-9992 Web: www.facebook.com Email küldése
A Balatonfelvidéki Nemzeti Park egyik legértékesebb gyöngyszeme a Káli-medence. Ez a vidék minden évszakban más és más: télen nyugodt és csendes, tavasszal ébred és a levegő a virágzó mandulafák illatától édes, nyáron pezseg, ősszel pedig az érő szőlő, a szüret hívogatja a vendégeket és kirándulni vágyókat. Köveskál a medence szívében, szőlővel borított dombok lábánál fekszik.

Vendégházunk 1718-ban, késő barokk stílusban épült, amely a mezővárosi időszakban / 1800-as évek / a bíróság épülete volt. Kiemelten védett műemlék épület, mely ennek megfelelően került helyreállításra és beüzemelésre családi panzióként. Hangulatosan berendezett kétágyas szobákkal és apartmanokkal várjuk a természetet és nyugalmat kedvelő, pihenni vágyó igényes vendégeinket. Jelzett gyalogtúra útvonalak, kirándulási lehetőség a Balatonhoz és a közeli termálfürdőkbe /Hévíz, Sárvár, Zalakaros/, lovaglás és lovaskocsikázás színesíti a nálunk eltöltött időt.

PIPACS VENDÉGLŐ KÖVESKÁL
Megnyitottuk vendéglőnket is, 5 perc sétára panziónktól. Mediterrán és magyaros ízek, zamatos borok, terasz csodálatos panorámával..Ez a Pipacs!
Köveskál Vendégház, Köveskál Köveskál Vendégház, Köveskál Köveskál Vendégház, Köveskál