Kótaj látnivalói

Verba Tanya

Cím
Kótaj
Verba tanya 1.
48.023462 N, 21.719136 E
Útvonaltervezés
A VERBA TANYA egy 20 hektáros a Hortobágyi Nemzeti Park által regisztrált területen, a valóságban Nyíregyháza-Sóstó idegenforgalmi vonzáskörzetében, három kisebb településsel körbehatároltan helyezkedik el. A szabolcsi tájra jellemzően, mint egy bokortanyaként 2001 évben került kialakításra.

Panziónk kialakítása két ütemben történt. A régi szárny kialakítása 2001-ben az étterem felett került kialakításra, még az új szárny ennek folytatásaként 2010-ben került átadásra.

Egész évben nyitva tartó panziónkban 25 db szoba áll a kedves vendégeink rendelkezésére. Minden szoba színes tv-vel, térítésmentes WIFI internetkapcsolattal, szoba széffel és zuhanyzófülkés fürdőszobával, illetve a tetőtéri szobáink légkondicionálóval felszereltek.

A panzió területén ingyenes zárt, megfigyelt parkolót biztosítunk vendégeink számára. Portaszolgálatunk reggel 8-tól este 20 óráig tart nyitva.
A szobát 14 órától lehet elfoglalni és elutazáskor 10 óráig kérjük átadni.

A szabadidőparkunk egész évben sokrétű szolgáltatást nyújt a hosszabb- rövidebb időre érkező vendégeknek. a 7 hektáros bőséges halállományú horgásztavak, a fajátszótér, fedett főző- sütőhelyek, a panzió szobái, és az éttermi rész tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt, mind az egyedül, illetve családjukkal érkező vendégeknek.

A hagyományos értékeket szem előtt tartva, magas színvonalon a hozzánk betérő alkalmi vendégeknek, a szervezett rendezvények látogatóinak, sokrétű szolgáltatásaink révén minden korosztály részére megfelelő kikapcsolódást biztosítani.
Kotaj-Verba-Tanya-1.jpg Kotaj-Verba-Tanya-2.jpg Kotaj-Verba-Tanya-3.jpg