Kismaros látnivalói

Börzsönyligeti Gyermek- és Ifjúsági Tábor

Cím Kismaros Szokolyai út 128. 47.837226 N, 19.003767 E
Kapcsolat Telefon: 30/283-2514 Web: www.pmgyia.hu Email küldése
A közeli erdő, na és a Duna már magában számtalan lehetőséget jelent, de ha ez nem lenne elég, hát a focipálya, a pingpong-asztal és a többi szabadtéri eszköz biztos megteszi a hatást, a kis felfedezőket pedig tanösvény várja. Jelenleg épp bicikliket gyűjtünk, hogy a Börzsöny megismerésére hosszabb utakat is megtehessenek a táborozók. Budapesttől csupán egy óra, megáll a kisvasút, ráadásul a fűtés miatt egész évben működik...Kell ennél több? Szívesen segítünk a környék lehetőségeit kihasználó tematikus program kialakításában is, hiszen 80 gyerek nem kevés.

Férőhely: 43 fő két szintes kőépületben, fűtési időszakban is és további 34 fő 5 db faházban, külön közösségi helyiséggel és mosdókkal, vizesblokkal (nyári időszakban).

Tisztálkodás: A faházaktól egyenlő távolságra (Kb. 10 méterre) található a vizesblokk, zuhanyzóval és wc-vel. A kőépületben külön férfi-női zuhanyzó, wc.

2 szintes az épület. A felső szinten hálószobák (2-5 ágyas szobák) találhatók, a folyosón külön férfi-női zuhanyzóval, wc-vel. Az alsó szinten 3 szobában (7-6-4 ágyas) foglalhatnak szállást, és az alsó szinten található a konyha és ebédlő is.
Konyha

50 főre berendezett főző és tálaló edényekkel. Az ebédlőt használhatják közösségi programokhoz is. (A konyhában két gáztűzhely található, egyszerűbb ételeket el tudnak készíteni.)
Faházak

2015. májusától kibővített és felújított szálláslehetőséggel várjuk a csoportokat. 5 db faházban, összesen 34 főt tudunk fogadni. 2 x 10 fős, 2 x 2 fős és 2x 4 fős faházakat biztosítunk, továbbá a központi faházban közösségi helyiséggel, melegítő konyhával beépített vezetői hálót és helyiségeket biztosítunk.
Börzsönyligeti Gyermek- és Ifjúsági Tábor, Kismaros Börzsönyligeti Gyermek- és Ifjúsági Tábor, Kismaros Börzsönyligeti Gyermek- és Ifjúsági Tábor, Kismaros