Keszthely látnivalói

Tokajer Wellness Panzió

Cím Keszthely Apát utca 21. 46.765154 N, 17.255361 E
A Tokajer Wellness Panzió Keszthely zöldövezeti részén épült, mindössze 100 méterre a Balatontól. A szálláshely könnyen megközelíthető autóval, illetve a vonat- és buszpályaudvar is sétatávolságban található. Panziónkhoz ingyenes, kamerával megfigyelt külső parkolók tartoznak.

A kerékpárosok körében is méltán népszerű panziónk nemcsak a kényelmes szobák és széleskörű szolgáltatáskínálat, hanem a balatoni bringakörút közelsége miatt is kedvelt. Elhelyezkedésének köszönhetően a parti sétány és a városi strand pár perces sétával elérhető, de a belváros is megközelíthető gyalogosan 10-15 perc alatt.

Az összesen 32 szobával rendelkező panzió 3 épületben fogadja vendégeit, mely az Apát utca és a Móra Ferenc utca által közrefogott, parkosított kertben található. Szálláshelyünkön akár 90 fő egyidejű elszállásolása is megoldható, így megfelelő iskolai kirándulások, csoportok, nagyobb társaságok számára is. A szobák változatos elrendezésének és méretének köszönhetően akár 6 fős családok és társaságok elhelyezésére is van lehetőség.

A légkondicionált, erkéllyel ellátott, hűtővel, LCD TV-vel és szobaszéffel felszerelt szobák pihentető kikapcsolódást nyújtanak. Egyes szobáink teakonyhával felszereltek, ami hosszabb tartózkodás, családi nyaralás esetén ideális választás. A szobákban és közösségi terekben korlátlan WIFI elérés biztosított.

Kizárólag vendégeink részére elektromos autó töltési lehetőség biztosított a Panziónk Parkolójában mind a Móra Ferenc utca felől, mind az Apát utca felől.
NTAK szám: PA19002097;PA19002101;PA19002069
Tokajer Wellness Panzió, Keszthely Tokajer Wellness Panzió, Keszthely Tokajer Wellness Panzió, Keszthely Tokajer Wellness Panzió, Keszthely