Kecskemét látnivalói

Kecskeméti Planetárium

Cím Kecskemét Lánchíd u. 18./a 46.914562 N, 19.673276 E
Kapcsolat Telefon: 76/505-075 Web: www.plani.hu Email küldése
Szeretettel várjuk a csillagos égbolt színházába, ahol nappal és zuhogó esőben is a kupolára tudjuk varázsolni a csillagos égboltot! (Lehozzuk Önöknek a csillagokat…)

Csillagos Ég: A Kecskeméti Planetárium rendelkezik egy lenyűgöző, állványra szerelt projektorrendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy a látogatók megcsodálják az éjszakai eget a földrajzi egyenlítőtől egészen az északi sarkig. A lenyűgöző látvány és a részletes projekciók olyan élményt nyújtanak, mintha valóban a nyitott ég alatt lennénk vagy akár a világűrben.

Interaktív Előadások: Az előadások planetáriumunkban interaktívak és izgalmasak. Tapasztalt előadóink elkalauzolnak a csillagok és bolygók világába, megválaszolják a kérdéseidet és bemutatják a csillagászat legújabb felfedezéseit. Különlegességünk, hogy előadóink beszélgetnek a közönséggel, nem forgatókönyvet olvasnak fel.

Az Egész Családnak: A Kecskeméti Planetárium minden korosztály számára ideális hely. Már óvodás kortól is lehetőség van részt venni az előadásokon, mind a fiataloknak és az idősebbeknek izgalmas és tanulságos élményt nyújt a csillagok világának felfedezése. Egyéni érdeklődőket kedden és csütörtökön 17:00-kor várjuk, illetve szombaton 15:00 és 16:30-kor.

Csoportokat Is Fogadunk: Planetáriumunk örömmel fogadja az iskolai csoportokat, osztálykirándulásokat és egyéb csoportokat. Az előadásokat és programokat testre szabjuk, hogy a látogatás mindenki számára emlékezetes élmény legyen.

Minden információ - regisztráció, műsorok, szakkörök - a honlapunkon.
Kecskeméti Planetárium, Kecskemét Kecskeméti Planetárium, Kecskemét Kecskeméti Planetárium, Kecskemét Kecskeméti Planetárium, Kecskemét