Kecskemét látnivalói

Hotel Három Gúnár

Cím Kecskemét Batthyány u. 1-7. 46.904470 N, 19.691574 E
A Hotel Három Gúnár Kecskemét város szívében, a Katona József Színház szomszédságában, Budapesttől mindössze egy órányira, egész évben várja vendégeit!

A szálloda szobái 2020-ban teljesen megújultak: kialakítottuk a modern utazók igényeit kielégítő superior és superior manzárd szobáinkat. Szobáink felszereltsége vendégeink kényelmét szolgálja. Minden szoba fűtése és hűtése központilag kialakított, de egyénileg szabályozható. Szobáink telefonnal, televízióval, minibárral, hajszárítóval felszereltek, ingyenes kávé és teafőzővel rendelkeznek. Prémium szobáinkban továbbá beépített széf található. Központi széf a recepción térítésmentesen elérhető.

A Hotel Három Gúnár tökéletes helyszín konferenciák, céges- és családi rendezvények, esküvők számára! Személyre szabott, egyedi ajánlatokat tudunk biztosítani, hiszen szállodánkban a vendég igényei és elégedettsége a legfontosabb!

Nálunk egyszerre élvezheti egy belvárosi szálloda kényelmét és a kellemes kerthelyiségünk pihentető csendjét. Kecskemét a régió központjaként pezsgő kulturális élettel fesztiválokkal várja a vendégeket. Városunk a kiindulópont az Alföld iránt érdeklődő turisták számára is, akik a környék egyedülálló természeti szépségeivel, növény- és állatvilágával is megismerkedhetnek.

Meghitt fogadtatás, magas szintű szolgáltatások, versenyképes árak – Hotel Három Gúnár****

Kecskeméten Hotelstars Union minősítést kapott a négycsillagos, családbarát Hotel Három Gúnár és Rendezvényház! A minősítés elnyerése a vendégek számára azt tükrözi, hogy a szálloda szolgáltatásaiban és minőségében egyaránt megbízhatnak.
Kecskemet_Hotel_Harom_Gunar_1.webp Kecskemet_Hotel_Harom_Gunar_2.webp Kecskemet_Hotel_Harom_Gunar_3.webp Kecskemet_Hotel_Harom_Gunar_4.webp