Kecskemét látnivalói

Háry Hotel***

Cím Kecskemét Kodály Zoltán tér 9. 46.915640 N, 19.697978 E
Kapcsolat Telefon: 76/480-400 Web: www.hary.hu Email küldése
A Háry Hotel*** szálloda Kecskemét központjához közel, autóval, autóbusszal és vonattal egyaránt könnyen megközelíthető helyen, a távolsági buszpályaudvar szomszédságában található. Vendégeink számára a Hotelhez tartozó parkolóban a parkolás ingyenes. A bevásárlást megkönnyítendő, a szállodának helyt adó épületben található egy bevásárlóközpont, Nemzeti Dohánybolt, gyógyszertár is.

Az elsősorban konferenciaturizmusra épült szálloda természetes fénnyel megvilágított, klimatizált konferenciaterme 80 fő befogadására alkalmas, és modern technikával felszerelt. A színvonalas előadásokat projector, dvd-cd lejátszó, számítógép, hangosítás és WiFi hozzáférés segíti.
A rendezvények színvonalas lebonyolításához zenekar, vőfély, fotós, virágkötő, dekoros, cukrász, kozmetikus és fodrász kiajánlásával is hozzájárulunk, mindenben az Ön igényét szem előtt tartva.

A Háry Hotel*** egyéb előnyei:
Kecskemét földrajzi elhelyezkedése, a főváros közelsége, valamint az m5-ös autópályán való gyors elérése ideális helyszínné teszi a szállodát vállalatok, cégek, intézmények és egyéni vendégek akár több napos itt tartózkodására is. A szálloda 21 szobájából 11 kétágyas, amelyből igény szerint 4 apartman alakítható ki. A fennmaradó 10 szoba 2+1 ágyas. A műholdas LCD TV-vel, minibárral, telefonnal , zuhanyzós fürdőszobával és WiFi csatlakozási lehetőséggel felszerelt szobák mindegyike légkondícionált.
Kecskemet_Hary_Hotel_1.webp Kecskemet_Hary_Hotel_2.webp Kecskemet_Hary_Hotel_3.webp