Kastélyosdombó látnivalói

Kammerer Vendégház

Cím Kastélyosdombó Fő u. 90. 45.95938 N, 17.61732 E
A Kammerer Vendégház (***) ideális nagyobb baráti társaságok és családok számára. Emellett tökéletes választás céges csapatépítők, elvonulások helyszínének. A földszinten a kétágyas saját fürdővel rendelkező szobák mellett egy tágas társalgó és egy jól felszerelt konyha is található. Az emeleti lakóegységben 3 szoba, napfényes közösségi tér és tágas fürdőszobák kaptak helyet.

Hátul egy hangulatos terasz várja a vendégeket. Az ide érkezők a szemben található kastélyparkban is kellemesen múlathatják az időt, ahol akár grillezhetnek, bográcsozhatnak is. Emellett ízelítőt kapnak a falusi élet nyugalmából, hangulatából, megismerkedhetnek a birtokon folyó állat- és növénytermesztéssel. A gyermekek kedvence a kalandpark, emellett ping-pong, csocsó -és teqball asztalok, műfüves sportpályák is várják a szórakozni vágyókat.
Vendégeink számára igény esetén svédasztalos reggelit és félpanziót is biztosítunk. A menü összeállításakor arra törekszünk, hogy minél több helyben előállított és megtermelt élelmiszer kerüljön az asztalra.

A Kastélyosdombóra érkezőknek további programokkal igyekszünk tartalmassá tenni az itt töltött időt. Megtekinthetik a Kastélyosdombói Sajtműhelyt és megízlelhetik az itt készült kézműves sajtokat. Kerékpáros kirándulásokon vehetnek részt, amelyhez a bicikliket mi adjuk. Megkóstolhatják a kastélyosdombói komlóból készült kézműves söröket. Vezetett túrán vehetnek részt a Barcsi Ősborókásban. A vállalkozó szelleműek pedig egy drávai evezős túrán is kipróbálhatják magukat.

A vendégházat egy szociális vállalkozás üzemelteti, így vendégeink minden itt töltött éjszakával támogatják az Ökumenikus Segélyszervezet térségfejlesztési programját.
NTAK szám: EG22051126
Kammerer Vendégház, Kastélyosdombó Kammerer Vendégház, Kastélyosdombó Kammerer Vendégház, Kastélyosdombó Kammerer Vendégház, Kastélyosdombó