Kaskantyú látnivalói

Walter-Ranch lovastanya

Cím Kaskantyú III. ker. 3. 46.669356 N, 19.414982 E
A homokos talaj egész évben lehetővé teszi a túrázást minden időben. Kaskantyu -ból, a legközelebbi városból, jelzett út vezet a Walter Ranch -hoz, körülbelül egy kilométerre.

A nyugati szerelmesek otthon érzik magukat tanyánk vendégházában. A hangulat harmonikus, a közös helyiségek (nappali és étkező, valamint a teljesen felszerelt konyha) nem hagynak kívánni valót maga után. Mosogatógép és mikrohullámú sütő, gáztűzhely, elektromos sütő, nagy hűtőszekrény, valamint borhűtő, italhűtő, síkképernyős TV, DVD- és CD -lejátszó is rendelkezésre áll.

A 4 szoba mindegyike két kihúzható ággyal rendelkezik, és szobánként maximum 4 fő elhelyezésére alkalmas. Két szobához közös fürdőszoba tartozik mosdóval, WC -vel és nagy zuhanyzóval.

A társasági estékhez hangulatos bár, ülősarokkal ellátott szabadtéri kandalló és grillezési lehetőség áll rendelkezésre. Természetesen a verandán zene is hallható. A központi sztereó rendszer a két külső dobozt is vezérli. A teraszról nyíló kilátás közvetlenül a több mint 40 HA legelőre vezet a Kiskunsag Nemzeti Park érintetlen természetébe. Lovaink nyugodt és biztos lábú állatok. Nyugati stílusban képzettek és könnyen vezethetők.

A tanya kertjében hűsölhet és pihenhet úszómedencénkben (8 x 4 méter, 1,5 méter mély) és fatüzelésű szaunánkban. Az uszoda tavasztól őszig üzemel, a szauna kérésre egész évben fűthető.
Walter-Ranch lovastanya, Kaskantyú Walter-Ranch lovastanya, Kaskantyú Walter-Ranch lovastanya, Kaskantyú