Kapolcs látnivalói

Művészetek Völgye

Cím Kapolcs 46.954780 N, 17.605686 E
Kapolcson és környékén minden évben várják az érdeklődőket a festői szépségű Művészetek Völgyébe a nyári időszakban.

A tíz napos rendezvényt a Balaton-felvidék gyönyörű falvaiban szervezik meg.
A csodálatos környezetben az idelátogatók remekül érezhetik magukat, ami nem is csoda: körülbelül hetven helyszínen, több, mint háromezer fellépővel és ezernél is több programmal kedveskednek az utazóknak.

A részletes programterv megtalálható a Művészetek Völgye honlapján:
https://www.muveszetekvolgye.hu

Jegyek:
Napi belépők, bérletek vásárolhatók honlapunkon és a mobilapplikációnkon keresztül elővételben bankkártyával, valamint a helyszínen az információs pontokon MasterCard®, Maestro® és Visa bankkártyával, SZÉP kártyával (MKB, OTP, K&H), valamint készpénzért. Az online vásárolt jegyeket bármelyik információs pontnál a kapott vonalkódos (PDF vagy mobilapplikációs) visszaigazolás bemutatásával lehet karszalagra cserélni.
A jegyárakat, opciókat és kedvezményeket a műsorfüzet 2. oldalán és a honlapon találjátok.

Csigabusz:
A Csigabusz 20 percenként közlekedő járatai abban lesznek segítségetekre, hogy a fesztivál ideje alatt kényelmesen eljuthassatok egyik helyszínről a másikra – ezt Völgykarszalaggal ingyenesen vehetitek igénybe. A pontos menetrendet itt találjátok, sőt applikációnkon keresztül is végigkövethetitek a Csigabusz mozgását.

Szállásfoglalás a Művészetek Völgye településein és környékén:
Küldd el elővételben megvásárolt belépőidet a szallas@muveszetekvolgye.hu címre és kollégáink segítenek megtalálni a legmegfelelőbb helyi szállásokat. A szállásfoglalásban Stiglicz Rita kolléganőnk lesz a segítségetekre, akit a következő telefonszámon értek el: 06 30 469 0263
Nyugodtan válogassatok Tapolca és Veszprém, valamint a közbeeső települések szálláslehetőségei között is, a Csigabusszal ugyanis éjszaka is biztonságban hazajuthattok.

Kemping:
Ha Kapolcson keresel sátorhelyet, a Ferde Kemping vár szeretettel! Sátorjegyedet már a https://www.muveszetekvolgye.hu oldalon keresztül online előre is megválthatod!

Kapolcson fából készült sátorházak, faépületek, harmonika- és farmházak várnak a Völgykemping szálláshelyen. Faházadat a https://www.muveszetekvolgye.hu oldalon online már előre is le tudod foglalni.

Előre telepített sátrakkal a Glamp-Inn vár Kapolcson! Kempingélmény mesterfokon – a kempingben naponta változó étlappal, nyugággyal, házi szörpökkel is várnak.

Taliándörögdön a Napfény Kemping is sátorhelyekkel vár. Fesztiválozz, és utána pihenj csendes és nyugodt környezetben Taliándörögdön.

Applikáció:
A Művészetek Völgyében innovatív környezet, egyedi programok és rengeteg újdonság vár rád. Töltsd le a Művészetek Völgye hivatalos mobilalkalmazását, hogy elférjen a zsebedben a teljes műsor, és megkapd a legfrissebb híreket. Böngéssz a programok és fellépők között, állítsd össze saját programtervedet és navigálj a térképalkalmazásban a helyszínek között. Csekkold a Csigabusz menetrendjét és értesülj azonnal a legfrissebb fesztiválhírekről! Sőt, az applikáción keresztül akár powerbankot is bérelhetsz, hogy a völgyhangulatot ne árnyékolhassa be az alacsony töltöttségi szinttel járó stressz.

A Művészetek Völgye mobilalkalmazás iOS és Android operációs rendszerekre egyaránt letölthető ide kattintva: https://www.muveszetekvolgye.hu/mobil-alkalmazasok

Vásár:
A kézműves és gasztronómiai vásár a fesztivál teljes ideje alatt ingyenesen, Völgykarszalag nélkül is látogatható. Fedezd fel a kézműves portékákat, szerezd be saját szuveníredet a nyár legszínesebb 10 napjáról.

Programajánló:
Úgy érzed picit el vagy veszve a programkavalkádban? A Művészetek Völgye Programajánlóval biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz le a számodra legérdekesebb programokról! Egy rövid kérdőív kitöltése után máris kezedben tarthatod a számodra ideális, személyre szabott és részletes Völgyprogramcsomagot – melyet akár applikációnkon keresztül is követhetsz.
Művészetek Völgye, Kapolcs Művészetek Völgye, Kapolcs Művészetek Völgye, Kapolcs Művészetek Völgye, Kapolcs