Káld látnivalói

Káld-Hidegkúti Ökoturisztikai Központ Turistaház

Cím Káld Hidegkút 47.161944 N, 16.981944 E
A Farkas-erdő szívében a Káld-Hidegkúti Ökoturisztikai Központ (Vadászház, Turistaház, Konferenciaterem és a Kisboldogasszony erdei kápolna) legegyszerűbben a 84. sz. főút 56-os km-étől délnyugati irányba haladó - mintegy 6 km hosszúságú aszfaltozott erdészeti úton közelíthető meg.

Az ökoturisztikai központ kiváló helyszíne lehet üzleti, közösségi, baráti és családi eseményeknek, egyéni kikapcsolódásnak. A 7 szobás vadászház, a 80 fős konferenciaterem és a kápolna mellett 2023. januárjában elkészült 8 szobás, 16 férőhelyes megújuló energiát hasznosító turistaház is már az aktív pihenést szolgálja. Minden szoba TV-vel felszerelt és saját fürdőszoba is tartozik hozzájuk. A szobák mellett egy mikrohullámú sütővel, vízforralóval, kenyérpirítóval felszerelt melegítőkonyha áll a vendégek rendelkezésére.

A több mint hétezer hektáros Farkas-erdő közepén álló ökoturisztikai központból több irányban tehet kellemes sétákat az itt pihenő vendég.
NTAK szám: PA23055764
Káld-Hidegkúti Ökoturisztikai Központ Turistaház, Káld Káld-Hidegkúti Ökoturisztikai Központ Turistaház, Káld Káld-Hidegkúti Ökoturisztikai Központ Turistaház, Káld Káld-Hidegkúti Ökoturisztikai Központ Turistaház, Káld