Kakucs látnivalói

Deák Udvarház

Cím Kakucs Nagyligetes tanya 47.252808 N, 19.388395 E
A Deák Udvarház egy romantikus erdei kúria Kakucson, mely RENDEZVÉNYHÁZ-ként fogadja a vendégeit.

Budapest mellett megbúvó, akác és fenyves erdőkkel körülölelt Udvarházunk, otthont adhat családi és céges rendezvényeknek.
Vintage álomesküvők varázslatos színhelye lehet!

A környezet, az Udvarház miliője és családunk vendégszeretete egyedi élménnyé varázsolja a nálunk eltöltött időt. A táj nagyszerűségével, a hely pozitív energiájával, családunk minden szeretettével és finomabbnál- finomabb igazi fatüzelésű kemencés ételekkel várjuk vendégeinket, előzetes bejelentkezés és asztalfoglalás alapján!

Udvarházunk saját konyhával rendelkező RENDEZVÉNYHÁZ, de nem a la carte étterem, ezért előzetes menü és időpont egyeztetés szükséges, minden foglalás esetén.

Rendezvényházként bizonyos napokon zártkörű rendezvényeket tartunk, kérjük érdeklődjenek a szabad időpontokról és a nyitva tartásról!

Udvarházunk 1 lakosztállyal, 5 darab kétágyas és 2 darab háromágyas szobával rendelkezik. Ezen kívül a tulipános parasztházban 1 darab háromfős és 1 darab négyfős szoba áll a vendégek rendelkezésére. Pótágyakkal együtt összesen 29 fő elszállásolását tudjuk biztosítani.

Szobáink a FATOSZ által kiadott 4 napraforgós minősítéssel rendelkeznek, ezért az Udvarházunk falusi vendégház. A falusi szálláshelyekre jellemzően a tisztaság és takarosság az amire mi is törekszünk. Asztalos mester keze munkáját dicséri a paraszti világ hangulatát idéző bútorok elkészítése, mely a szobákban látható.

Szobáinkban TV-nem található, inkább a kandalló mellett vagy a tóparton üldögélve elfogyasztott borok és meghitt beszélgetések hívei vagyunk! Saját tapasztalat alapján szívből ajánljuk:)

Szobáink saját zuhanyzós fürdőszobával rendelkeznek.
A szobákban ingyen WIFI biztosított.
Szobák foglalása esetén abban az esetben tudunk reggelit biztosítani amennyiben másnap nincs rendezvényünk. Udvarházunk Rendezvényház ezért kemencés ételeket minimum 40 fő foglalása esetén előzetes egyeztetés alapján tudunk készíteni.
Deák Udvarház, Kakucs Deák Udvarház, Kakucs Deák Udvarház, Kakucs