Ikrény látnivalói

Vízisportcentrum Ikrény

Cím Ikrény Külső Győri út 47.666059 N, 17.559082 E
A tavon egy 2 oszlopos "A2" System és 2 db 5 oszlopos kábelpálya működik, az egyik az óramutató iránának megfelelően a másik az óra irányával ellentétesen működik. A jobbra iduló pálya ( Nr 1 ) a haladó wakeboardosoknak ideális, sok elemmel a vizen. A "balos" ( Nr 2 ) a kezdőké, tanulóké, szinte egész nap lassabban megy, 24km/h - 27km/h ig így könyebb az el indulás és a kanyar bevétel. A 10 méter magasan futó kábelt villanymotor hajtja, így teljesen környezetbarát, és működése sem kelt különösebb zajt...

A vízmélység strandolásra ideálisan kialakított, a szélétől 20-30 métert be lehet sétálni- árnyékos pavilonok, zuhanyzó, öltözők, kultúrált parkok, teszik kellemessé az időtöltést, és a színvonalas családi pihenést.
A gyermekeknek a parton pancsolási, homokozási lehetőség, játszótér.
Melegkonyhás büfé, grillpavilon a családok, baráti társaságok számára kellemes biztonságos szórakozási lehetőséget biztosít.
A wakeboardon kívül lábteniszpálya, strandröplabda, kosárlabdapálya, streetworkout áll a kedves vendégeink rendelkezésére.
2019-től a Strand új víziélményparkkal bővült , ha unalmas a fürdés, napozás,de nem akarsz wakeboardozni, dobd fel a napodat egy kis mozgással . Kicsiket és nagyokat egyaránt mulattató Wibit pályarenszer biztosítja a vidám szórakozást.
Vízisportcentrum Ikrény, Ikrény Vízisportcentrum Ikrény, Ikrény Vízisportcentrum Ikrény, Ikrény