Hévíz látnivalói

Anett Villa

Cím Hévíz Kodály Z. u. 61. 46.799820 N, 17.190284 E
Mi vár Önre nálunk, az Anett's Villában?
Igazán színvonalas szállás, egyedi, eltérően berendezett apartmanok, tágas, napfényes terek, hatalmas erkélyek, kert játszótérrel és gyümölcsfákkal, felfrissülés a wellness kuckóban, családias hangulat, vendégszerető háziak,

Hévíz egyedülálló hangulata és a gyógytó csodálatos ereje.
Mi az ami nálunk nincs? Nincs, aki nem mosolyog!

Wellness apartmanházunk a világhírű termál város, Hévíz egyik legszebb utcájában, a zöldövezetben a központhoz közel található. Az egyedülálló Hévízi Tófürdő és a városközpont 1 km-re, a kedvelt Egregyi Borhegy 10 perc séta közelségben van.

Szoba? Apartman? Lakosztály? Stúdió?
Vendégeinket tágas, napfényes, fiatalosan berendezett apartmanokkal várjuk. A belső kialakítás és a bútorzat modern és színvonalas. Egy apartman, világos nappali, kényelmes háló, zuhanyzós fürdőszobából áll.
Minden apartman saját erkéllyel rendelkezik, amit vendégeink különösen kedvelnek. Ott kezdik a napot egy kellemes reggelivel, sütkérezve az első napsugarakban, és gyakran ott is fejezik be egy pohár bort kortyolgatva.

Panziónkhoz kis kert is tartozik, ahol sütkérezhet a napon, vagy hűsölhet a gyümölcsfák zöld lombja alatt.
A harmonikus pillanatok biztosan segítenek elfeledni a rohanás és a napi munka feszültségét. A családias környezet pedig gondoskodik arról, hogy Ön nyugodt körülmények között pihenjen.
Hogy feszültségmentes legyen minden pillanat, zárt parkoló és szobaszéf áll minden vendégünk rendelkezésére.

Az Anett Villát azoknak ajánljuk, akik igényes környezetben, és kellemes családias hangulatban szeretnék tölteni értékes szabadságukat.
Anett Villa, Hévíz Anett Villa, Hévíz Anett Villa, Hévíz