Hévíz látnivalói

ALina Apartmanház

Cím Hévíz Kisfaludy u. 30. 46.792216 N, 17.178596 E
Szeretne nyugodt és csendes környezetben megszállni? Tekintse meg ajánlatunkat! A ALina Apartmanház a tótól 900 m-re, csendes, nyugodt környezetben található.

Két légterű apartman
Minden apartman két légteres, légkondicionálható, terasszal, felszerelt konyhával, fürdő-, hálószobával, szobaszéffel rendelkezik. Ideális 2-4 fős társaságok, családok számára. Az egyik kerekes-székes vendégeink számára is kényelmesen használható, lépcsőmentes, széles ajtókkal, a fürdőben pedig kapaszkodókkal ellátott. Külön kerekes fürdőszéket is tudunk biztosítani.

Egy légterű apartman
A 4 db komfortos, egy légteres apartmanunk mindegyike rendelkezik terasszal, jól felszerelt konyharésszel, hűtőgéppel, fürdőszobával, szobaszéffel, klímaberendezéssel. Kiváló lehetőség párok részére, akik pihenés közben sem szeretnék nélkülözni a konyha nyújtotta lehetőségeket.

Hévíz, Magyarország gyógyfürdőinek legszebb városa. Gyógyító hatása nemcsak a gyógyvíz erejében van, hanem az egész város légkörében, atmoszférájában. A rengeteg virág, a sok örökzöld szenzációs levegőt , a tarka nyüzsgés, a sok színvonalas butik és kávézó pedig rendkívüli hangulatot biztosít minden ide látogatónak, kicsiknek, nagyoknak, szülőknek és nagyiknak egyaránt.

Érdemes több napra/hétre érkezni, hiszen a Balaton közelsége a szörfökkel, vízi biciklikkel, csúzda csodákkal dupla kikapcsolódási lehetőséget kínál. Keszthely és a környék látnivalói is több napra biztosítanak programot minden családnak. Az érdekes barlangfürdők, a sétarepülés, a kalandparkok, a különböző ügyességi versenyek nemcsak a családoknak jelentenek élményt, hanem a cégek csapatépítő tréningjeinek is fontos részei. Akik a kultúra szerelmesei, a koncertek, a Balaton Színház, a múzeumok, tárlatok egész évben színvonalas kikapcsolódást kínálnak

Az ALina Apartmanház is biztosítja kellemes, családias légkörével és vendégszeretetével a nyugodt pihenést, miközben helyben is lehet nagyokat úszni, szaunázni, feltöltődni, céges tréningeket, összejöveteleket tartani. A finom reggelik pedig biztosítják, hogy mindenkinek jókedvvel induljon a nap!
NTAK szám: UD 22034169
ALina Apartmanház, Hévíz ALina Apartmanház, Hévíz ALina Apartmanház, Hévíz ALina Apartmanház, Hévíz