Hegykő egyik különlegessége a számos díjjal jutalmazott 1 Csepp Pálinkaház. A pálinkafőzdének a 108 éves „Masinaház” épülete ad otthont a Fertő-Hanság Nemzeti Park területén. 2014-ben megkapta a „Fertő-táj legszebb háza” elismerést. Aki imádja a pálinkát kötelező egyszer ide ellátogatnia!
A pálinkafőzdéről pár szóban
A tulajdonosok 2013-ban alapították a vállalkozást azzal a céllal, hogy kifogástalan technológiával kifogástalan pálinkát készíthessenek. Családias környezetben sikerült ötvözni a pálinkafőzéshez fűződő hagyományokat a legmodernebb technikával. A rajongásukat és igyekezetünket az eredményeik is igazolták, hiszen eddig 72 aranyérmes – közöttük a 27 Champion díjas – pálinkával büszkélkedhetnek.
“Főzdénk alapításának gondolatát azóta érleljük, hogy az első korty jó pálinkát a szánkban megízleltük.”
Az alkotók hitvallása
Lendületes megjelenésünkkel és prémium párlatainkkal célunk részt venni abban a munkában, ami ezt a csodás nemzeti italunkat méltó szintre emeli a minőségi alkoholfogyasztásban. Kezdetektől az volt a célunk, hogy prémium kategóriás párlatokat készítsünk.
Motivációnk nem az örökölt technológia, hanem az önmagunkkal, és környezetünkkel szembeni igényesség. Nem ipari, hanem kézműves gasztronómiai vállalkozásnak tartjuk magunkat. Folyamatos képzésekkel igyekszünk elérni, hogy a feladathoz szükséges tudásunk minél mélyebb és széleskörűbb legyen. Elmondhatjuk, hogy 1 Csepp-es üvegben a fogyasztók kizárólag hibátlan, érmes pálinkákkal találkozhatnak.
Hozzászólások
Ehhez a látnivalóhoz még
nem érkezett hozzászólás.
A pálinkafőzdéről pár szóban
A tulajdonosok 2013-ban alapították a vállalkozást azzal a céllal, hogy kifogástalan technológiával kifogástalan pálinkát készíthessenek. Családias környezetben sikerült ötvözni a pálinkafőzéshez fűződő hagyományokat a legmodernebb technikával. A rajongásukat és igyekezetünket az eredményeik is igazolták, hiszen eddig 72 aranyérmes – közöttük a 27 Champion díjas – pálinkával büszkélkedhetnek.
“Főzdénk alapításának gondolatát azóta érleljük, hogy az első korty jó pálinkát a szánkban megízleltük.”
Az alkotók hitvallása
Lendületes megjelenésünkkel és prémium párlatainkkal célunk részt venni abban a munkában, ami ezt a csodás nemzeti italunkat méltó szintre emeli a minőségi alkoholfogyasztásban. Kezdetektől az volt a célunk, hogy prémium kategóriás párlatokat készítsünk.
Motivációnk nem az örökölt technológia, hanem az önmagunkkal, és környezetünkkel szembeni igényesség. Nem ipari, hanem kézműves gasztronómiai vállalkozásnak tartjuk magunkat. Folyamatos képzésekkel igyekszünk elérni, hogy a feladathoz szükséges tudásunk minél mélyebb és széleskörűbb legyen. Elmondhatjuk, hogy 1 Csepp-es üvegben a fogyasztók kizárólag hibátlan, érmes pálinkákkal találkozhatnak.