Hajdúböszörmény látnivalói

Hajdúböszörményi Termálkemping és Apartman

Cím Hajdúböszörmény Nagy András utca 47.683745 N, 21.498998 E
Kapcsolat Telefon: 20/959-1931 Email küldése
A háromcsillagos hajdúböszörményi kemping a Bocskai Gyógyfürdő és a Gyógycentrum közvetlen szomszédságában található, s 2005 júniusa óta várja a lakókocsival érkező és sátrazás élményét kedvelőket. A kellemes, zöld övezetben elhelyezkedő modern kemping megfelelő környezetet biztosít a pihenni vágyó családok számára, a termál- és gyógyturizmust kedvelőknek, s természetbarátoknak egyaránt.

A 120 db különböző nagyságú sövénnyel (40-60-80-100 m2) parcella mellett egy modern központi padlófűtéses épület áll a vendégek rendelkezésére, ahol a mozgássérültek számára külön helyiségben célirányos berendezések találhatóak.

főzési, mosási, mosogatási lehetőség
kijelölt tűzrakóhely
modern főzőhely és játszótér
saját parkoló
sátorbérlés
ingyenes wi-fi

A szezonálisan nyitva tartó (általában április 1.- október 31.) kemping mellett felszerelt, modern apartmanok is várják az idelátogatókat. Stúdió szobáink két fő részére nyújtanak kellemes szállást, míg apartmanjainkban a nagyobb családok is kényelmesen elférnek. A szobák mindegyikéhez külön fürdőszoba, felszerelt minikonyha, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, színes televízió tartozik. Egyes szobáink légkondicionálóval és/vagy erkéllyel rendelkeznek.

Vendégeink részére ingyenes és korlátlan belépési lehetőséget biztosítunk a Bocskai Gyógyfürdőbe, valamint a nyári időszakban üzemelő strandra is.

A Bocskai Gyógyfürdő területén, az emeleten található összesen 8 db padlástéri apartman és stúdió, melyek egész évben foglalhatóak. A szobákhoz fürdőszoba, felszerelt mini konyha, színes televízió is tartozik. Vendégeink a gyógyfürdő szolgáltatásait az épületen belül közvetlen átjárással elérhetik.
A Bocskai Strand- és Gyógyfürdő fedett fürdője 2007 januárjától áll a vendégek rendelkezésére, s mintegy 1000 m2-en várja a pihenni és gyógyulni vágyókat. Az egész évben üzemelő komplexum teljes körű szolgáltatást nyújt a gyógyulni és kikapcsolódni vágyóknak. A Bocskai Gyógyvíz jodidos, bromidos, hidrogén-karbonátos összetétele kiválóan alkalmas reumatikus kopásos, ízületi betegségek kezelésére.

A Bocskai Gyógyfürdő Gyógycentruma az alábbi OEP által finanszírozott kezeléseket kínálja: szénsavas fürdő, gyógyvizes kádfürdő, víz alatti sugármasszázs, orvosi gyógymasszázs, iszapkezelés, fizikoterápia, víz alatti csoportos gyógytorna.
NTAK szám: KE19008336
Hajdúböszörményi Termálkemping és Apartman, Hajdúböszörmény Hajdúböszörményi Termálkemping és Apartman, Hajdúböszörmény Hajdúböszörményi Termálkemping és Apartman, Hajdúböszörmény Hajdúböszörményi Termálkemping és Apartman, Hajdúböszörmény