Gyöngyös látnivalói

Dominium Pincészet és Panzió

Cím Gyöngyös Farkasmály, külterület hrsz 067/50 47.805857 N, 19.951525 E
Pincészetünk a 2019 óta modern kialakítású panziókban ad helyet a kikapcsolódni vágyó bortúrázóknak. Szobáink a zavartalan, maximális kikapcsolódás élményét kívánják nyújtani minden vendégünk számára, így akik nálunk szállnak meg kényelmes, légkondícionált, minden igényt kielégítő szálláshelyen helyen pihenhetnek. A kikapcsolódást dűlőtúra, borkóstolás, történelmi pincesor látogatás teszi teljes élménnyé.

8 db szobával, 50 fős kóstoló helyiséggel, 50 fős konferencia teremmel, Mátrára néző terasszal, kültéri rendezvényhelyszínnel várjuk a minket választókat. Lehetőséged van grillezni, kemencében sütni, bográcsozni, de a kívánságokat saját konyhánkban is megvalósítjuk.
Szobáink a zavartalan, maximális kikapcsolódás élményét kívánják nyújtani minden vendégünk számára, így akik nálunk szállnak meg, kényelmes, légkondícionált, minden igényt kielégítő szálláshelyen pihenhetnek. A kikapcsolódást dűlőtúra, borkóstolás, gourmet vacsora teszi felejthetetlenné.
Egész évben Szaunaház és Jakuzzi is rendelkezésetekre áll.
Keressétek csomagajánlatainkat erre vonatkozólag, vagy érdeklődjetek
elérhetőségeink egyikén.

Akik a borkóstolás elhivatott rajongói, pincészetünk szelekcióját autentikus termelői hidegtál kíséretében kóstolhatják. A borkészítés folyamán a természetességben látjuk a jövőt, így vendégeink az organikus borkazdálkodás rejtelmeibe kaphatnak betekintést látogatásuk során.
NTAK szám: PA20008030
Dominium Pincészet és Panzió, Gyöngyös Dominium Pincészet és Panzió, Gyöngyös Dominium Pincészet és Panzió, Gyöngyös Dominium Pincészet és Panzió, Gyöngyös