Gyenesdiás látnivalói

Diási Játékstrand

Cím Gyenesdiás Strand u. 3. 46.760718 N, 17.288146 E
Kapcsolat Web: www.gyenesdias.info.hu
A Diási Játékstrand a Balaton egyik legszebb és legaktívabb strandja, ahol családbarát szolgáltatások, szórakoztató animációs programok ígérnek élményteli napokat. Gyenesdiás Plusz kedvezménykártyával mindez ingyenes.

A balatoni strandok egyik legszebb és legaktívabb strandja a családbarát Diási Játékstrand. Kínálata, szolgáltatásai:

Gyerkőcöknek: játszótér sok-sok játékkal, Balaton élővilágával kapcsolatos foglalkoztató tábla, óriáscsúszdán egy ingyenes csúszás (a gyerekjegy mellé), természetes gyerekpancsoló mediterrán hangulatban, animátorok szervezésében minden nap játékos programok, sportversenyek, mini-diszkó, stb.

Sportos strandolóinknak: strandröplabda-pályák lelátóval és éjszakai világítással, strandfoci-, streetballpályák, teqball, asztalitenisz, tengó, petang, szabadtéri sakk, malom és egyéb játékok, a nyílt vízfelületen kialakított vízilabdapálya, fejelő kapuk, vízikosár, és -röplabda, vízi aerobic, sportversenyek animátoraink szervezésében.

Pihenni vágyóknak: napozóstég, tágas napozófelület, melyet árnyas fák öveznek.

Szórakoztatásról, információszolgáltatásról, programajánlatokról a Strandrádió gondoskodik.

Továbbá: sportszerkölcsönzők (vízibicikli, kajak, sup), élménypark, ingyenes internet, információs pont, színvonalas éttermek, büfék.

Az autósokat ingyenes, részben árnyékos autóparkoló várja, a kerékpárosok részére fedett tároló áll rendelkezésre. Strandoló vendégeink értékeire a Polgárőrség felügyel, de zárt értékmegőrző szekrényekben is biztonságba helyezhetik.

A strand 2020-ban ismét 5 csillagot kapott a Kék Hullám Zászló strandminősítésen, illetve a legtöbb pontot elérő strandként a megtisztelő Balaton legjobb strandja címet érdemelte ki ebben az évben. A Diási Játékstrandot ítélte a szakmai zsűri a járványhelyzet legfelkészültebb strandjának is.

A strand SZÉP KÁRTYA elfogadóhely, a fizetés bankkártyával is lehetséges, illetve Gyenesdiás Plusz kártyával ingyenesen látogatható.
Diási Játékstrand, Gyenesdiás Diási Játékstrand, Gyenesdiás Diási Játékstrand, Gyenesdiás