Garáb látnivalói

Samsara hangtál

Cím Garáb Petőfi u. 41. 47.977945 N, 19.642538 E
A SAMSARA a világ jelenleg legnagyobb hangtálja. 2018-ban öntötték egy évszázados hagyományokkal rendelkező harangöntő műhelyben. Súlya több, mint 2,5 tonna és átmérője 233 cm. A SAMSARA méreténél és erejénél fogva egy óriási lehetőség arra, hogy a hangtálak gyógyító, ellazító és tudatemelő hatását hallgatója sokszorosan élvezhesse.

Érdekessége, hogy azon túl, hogy eredeti, nepáli hangtál recept alapján készült el, beleöntöttek egy kicsi hangtálat is. Így biztosítva a hangtál vonal folytonosságát. A szentély felavató szertartásán pedig Jigthub Rinpoche áldotta meg. Mérete lehetővé teszi, hogy élő kezelések alkalmával a belsejében is tartózkodhassanak, engedve, hogy mély hangjai és mindent átható rezgései a sejtek legbelsejébe is eljussanak.

Az egyik csoda Garábon az, hogy a Samsarát, a világ legnagyobb hangtálát egyedülálló módon használhatjuk a hangtálas kezelésekhez.
Meditációs, stresszoldó és testet-lelket fejlesztő lehetőség ez, úgy, ahogy eddig még senkinek nem volt lehetősége ezt alkalmazni.
Éld át velünk ezt a hihetetlen élményt.
Samsara hangtál, Garáb